Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

Nőttek a magyarországi fürdők bevételei a nyári szezonban
2016. Szeptember 23. 07:38, péntek | Belföld

Nőttek a magyarországi fürdők bevételei a nyári szezonban

A Magyar Fürdőszövetség előzetes adatai szerint az idei nyári főszezonban két százalékkal magasabb árbevételt értek el a magyarországi fürdők, miközben a vendégforgalom a múlt évhez hasonlóan alakult.

Kezdődik a parlagfűszezon
2016. Augusztus 04. 09:17, csütörtök | Belföld

Kezdődik a parlagfűszezon

Augusztus elején országszerte megjelent a parlagfű virágpora a pollencsapdákban, a hónap második hetétől pedig már várhatóan mindenhol tüneteket okozó koncentrációban lesz jelen a levegőben

Három budapesti strand kinyitott szombaton
2016. Május 01. 05:00, vasárnap | Belföld

Három budapesti strand kinyitott szombaton

Kinyitott a Palatinus Strandfürdő, a Dagály külső része, valamint a Gellért hullámfürdő is szombaton, május végén nyit a Paskál és a Római fürdő, júniusban pedig a Pünkösdfürdői Strand is kinyit

Kiemelkedő nyarat zárt a turizmus Magyarországon
2015. Szeptember 21. 13:11, hétfő | Belföld

Kiemelkedő nyarat zárt a turizmus Magyarországon

Kiemelkedő nyarat zárt a turizmus Magyarországon, az előrejelzések szerint a tavalyi rekordév után az idén újabb rekordot dönthet az ágazat - közölte a Magyar Turizmus (MT) Zrt. hétfőn az MTI-vel.

2012. Május 30. 07:09, szerda | Belföld

Jól indult az év a balatoni ingatlanpiacon

A nyaralóvásárlási szezon tradicionálisan márciusban indul a Balatonon, de idén az egész országra jellemző erős évkezdés a magyar tenger ingatlanpiacán is korábban éreztette hatását.

2012. Május 27. 14:01, vasárnap | Belföld

Átadták a kulcsot, indul a nagyüzem a Balatonnál

Hivatalosan is megkezdődött az idegenforgalmi szezon a Balatonnál. A nyár fővárosának kulcsát az Országgyűlés legidősebb tagjától, a 90 éves Horváth Jánostól vette át Siófok polgármestere.

2012. Május 18. 07:13, péntek | Belföld

Szombattól változások lesznek a Balatonnál

Szombattól sűrűbben és tovább közlekedik a balatoni komp Szántód és Tihany között. A következő, pünkösdi hétvégén több hajót indítanak, mint amennyi a tavaszi menetrendben szerepel.

2012. Május 17. 14:19, csütörtök | Sport

Harc az aranyéremért a B1 ligában

Szombaton Révkomáromban rendezik a BoxingONE Championship – közép-európai amatőr ökölvívó csapatbajnokság sorsdöntő ütközetét, amely során az aranyéremért folytatott versengés is eldőlhet.

2012. Május 16. 07:01, szerda | Belföld

Befejeződött a távfűtési szezon

Budapesten a jogszabályokban meghatározott időpontban, azaz május 15-én befejeződött a távfűtési szolgáltatás. A FŐTÁV Zrt. szerződés szerint teljesíti a fűtési rendszer leállítását.

2012. Május 14. 14:19, hétfő | Sport

Az újonc átvette a vezetést a BoxingONE ligában

A BoxingONE Championship – közép-európai amatőr ökölvívó csapatbajnokság – szombati versenynapján Szabadkán (Szerbia) húztak kesztyűt térségünk legjobb bunyósai.

2012. Május 14. 14:09, hétfő | Külföld

Csökkenteniük kell az áramfogyasztást

A japán kormány arra kéri a szigetország középső és nyugati részének háztartásait és vállalatait, hogy 20 százalékig terjedő mértékben csökkentsék áramfelhasználásukat a nyári időszakban.

2012. Május 09. 14:13, szerda | Kék hírek

Biztonságos nyári szezont ígér az ORFK

Annyi rendőrt vezényelnek a Balatonhoz, ahányra szükség van a közbiztonság fenntartásához – jelentette ki Halmosi Zsolt, az ORFK rendészeti főigazgatója kedden Tihanyban...