Városlista
2022. január 19, szerda - Sára

Képek | Egyéb

Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria

2015-09-28 10:52:15

A természet egyik kincse a toboz, amelyből egy-két mozdulattal, rettentő egyszerűen készíthető, valami „eredeti”, természetes nagyszerű dekoráció.

Az a legnagyszerűbb a tobozban, hogy önmagában is elég dekoratív, így nem kell vele sokat bíbelődni, hogy csodás dísz legyen belőle.

Persze azért ki ne szeretné egy picit feldobni? A sapka az egyik legaranyosabb kiegészítője és kiválóan illik egy meleg színárnyalat a tobozhoz is. Ha a tobozodra ilyen sapkát rögzítesz, az nagyon hangulatos dekorációt eredményez, amely mégsem meg át a csicsás és a túlzás kategóriába.

A kicsit exkluzívabb stílus kedvelőinek sem kell lemondaniuk a toboz hangulatáról.

Ha szeretnéd fénybe, csillogásba öltöztetni a díszeid, nem kell mást beszerezned a toboz mellé, mint egy fújós arany színű festék spray-t. Ezzel ízlés szerint bánhatsz: akár csak egy kis csillogó árnyalatot is teremthetsz vele, vagy az egész tobozt aranyba öltöztetheted!

Ha a toboz tetejét még kiegészíted egy ilyen szép arany masnival, az eredmény csodálatos lesz – és nem utolsó sorban így az akasztót is könnyebb megvalósítani.

Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria
Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria Tobozból dekorációk – ötletek és tippek - galéria