Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2012. Március 03. 07:11, szombat | Kék hírek

Lőszerek és kézigránát is volt a családi házban

Töltényeket, két kézigránátfejet és -nyelet, egy ködkézigránátot, valamint karabély- és vaklőszereket találtak a dunaújvárosi rendőrök és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai egy pusztaszabolcsi családi házban.

2012. Március 02. 14:13, péntek | Kék hírek

Megtalálták a pénz nélkül menekülő rablót - rács mögött várja sorsát

Előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön a bíróság azt a férfit, aki januárban kirabolt egy Miskolc-diósgyőri takarékszövetkezetet, de egy járókelő feltartóztatta, így zsákmány nélkül menekült el.

2012. Március 01. 14:17, csütörtök | Kék hírek

Letört rendszámdarab buktatta le a cserbenhagyó gázolót

Elfogták azt az autóst, akit azzal gyanúsítanak, hogy a múlt év decemberében elgázolt egy férfit Ózdon.

2012. Március 01. 14:15, csütörtök | Kék hírek

Inzultálta a diáklányokat?

Kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt nyomozást rendelt el Kecskeméten a városi ügyészség − tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

2012. Március 01. 07:15, csütörtök | Kék hírek

Feladta magát a késelős rabló

Feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki ellen múlt héten elfogatóparancsot adtak ki, mert társával megpróbált kirabolni egy boltot a főváros I. kerületében, az Attila úton, és eközben késsel megsebesítette az eladót.

2012. Február 28. 14:17, kedd | Kék hírek

Felgyújtotta barátja kocsiját a részeg nő

Egy kigyulladt autóhoz riasztották a tűzoltókat és a rendőröket hétfőn éjjel Dunaújvárosban. A lángokat a tűzoltók gyorsan megfékezték, de így is átterjedtek egy másik autóra is, amiben csak kisebb kár keletkezett.

2012. Február 28. 14:15, kedd | Kék hírek

Fényes nappal verték szét a férfi fejét vasrúddal

Őrizetbe vette a rendőrség hétfőn azt a két férfit, akik vasárnap este vasrúddal verték szét egy ember fejét Kecskeméten. A megtámadott férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett - értesült a HavariaPress.

2012. Február 27. 14:19, hétfő | Kék hírek

Ötmilliót ér a gránátos robbantó

Ötmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki hétfőn a rendőrség arra a robbantóra, aki januárban a főváros XII. és XIV. kerületében kertes házak kapujára gránátot szerelt, amely nyitáskor felrobbant.

2012. Február 25. 07:07, szombat | Kék hírek

Bankrablás Veszprémben - Lövés is dördült

Kiraboltak egy bankot pénteken Veszprémben; a helyszínen egy lövés is eldördült, de senki sem sérült meg.

2012. Február 24. 14:15, péntek | Kék hírek

Fegyverarzenált foglaltak le Borsodban

A rendőrség lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított egy 55 éves alsóberecki férfi ellen – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

2012. Február 24. 07:21, péntek | Kék hírek

Vasvilla és sörösüveg – háború tört ki a faluban

Egy életveszélyes és három könnyű sérültje van egy sárkeresztúri verekedésnek; öt férfit bűnügyi őrizetbe vett a rendőrség – mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-nek.

2012. Február 24. 07:19, péntek | Kék hírek

213: új rekord az M3-ason

Kétszáztizenhárom kilométeres óránkénti sebességgel hajtott egy autós kedden az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán – tájékoztatta az MTI-t a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.