Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Képek | Egyéb

Sárkány tetoválások

2014-11-14 12:38:10

Elsőre, gondolom mindenki érzi, hogy a sárkánynak az erőhöz van köze. A sárkány olyan erőkkel bír, melyek túlmutatnak a tisztán fizikai síkon. A sárkány nem győzhető le pusztán karddal.
Az ilyen ősi tetoválás erejének összetettsége és hatalma ugyanúgy érinti az anyagi síkot, mint a mentálist. Ezért tekinthető mágikusnak, illetve misztikusnak a sárkány hatalma.
Aki a sárkányt legyőzi és megszelídíti, nemcsak erős, de bölcs is.
A kínai sárkányok többsége jóságos lény és így védelmező a szerepe. A perzsa és európai sárkányok általában gonoszak és fogva tartják azt, ami az életnek értelmet és teljességet ad.
A kínai kígyószerű, karcsú sárkánytetoválás, mint őrzőangyal is értelmezhető.
A robosztus, tűzokádó középkori sárkány ugyancsak jelentheti a sárkány legyőzöttségét, és így egyben azt, hogy most már szolgálja a gazdáját. Akiben sárkány él, az határozott és a keményebb ütközésektől sem riad vissza. A sárkánytetoválást viselőktől tehát nem áll messze a harc valamelyik formája.
Vannak, akik a sárkány jegyében születtek a kínai horoszkóp szerint, és ezért szeretnének egy sárkány tetoválást. Mindenesetre a sárkány tetkó mérete meggondolandó. A jel erős, és ezért egy hatalmas és mérges sárkánytetoválást tényleg jól át kell gondolni.
Akik biztosak a választásban és "érzik magukban" a sárkányt, nagy valószínűséggel örökre megbarátkoznak ezzel az ősi, univerzális és lélektanilag is archaikus jelképpel.

Sárkány tetoválások
Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások Sárkány tetoválások