Városlista
2021. június 25, péntek - Vilmos

Képek | Fesztivál

Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek

2015-08-18 17:34:34

A Converse fogyóeszköz, a sátor feláldozható, nagyon sok fiúnak összejött nagyon sok lány. (És fordítva.) Képi bizonyítékok.

Szemerkélő eső, rengeteg szemét, tanácstalanul tolató teherautók, guberálók és persze - főleg - a rettenetes módon meghalt német fesztiválozó emléke: a Szigetnél nyomorultabb hely nem nagyon volt Budapesten hétfőn. Bejártam az egész Hajógyárit az utolsó utáni napon este, amikor már minden bulizó - néhány egészen súlyos esettől eltekintve - lelépett, viszont még éppen csak hogy elkezdtek takarítani, illetve, a zsákmány reményében guberálni. Összefotóztam a legjellemzőbb és legmeglepőbb tárgyakat, amiket maguk után hagytak az itt élők.

Teljesen jó székeket

Úgy tűnt, a haza indulók meg sem próbálták összecsukni a tök menő kempingszékeiket, egyszerűen ott hagyták az enyészetnek.

Teljesen jó sátrakat

Sokan megpróbálták (nyilván nagyon vizesen és nagyon másnaposan) magukkal vinni átmeneti szállásukat, még többen még azt sem. Úgy tűnik, a sátor egyszerűen benne van a szigetelés költségeiben.

Teljesen jó székek és sátrakat - a fákon

Erre a népszokásra minden évben rácsodálkozom és sosem sikerül megértenem. Szararc húzás, egyrészt azért, mert a takarítókat szívatják vele, másrészt, mert ennyivel is kevesebb sátrat kapnak majd a menekültek, a szervezők ugyanis nekik adják, amit sikerült megmenteni.

Szexet

Most mindenki nagyon meg fog lepődni: a fesztiválozók elég sokat szexeltek. A bizonyítékokat pedig meg sem próbálták eltüntetni.

Cipőt

Mondjuk ki: a dekadens nyugat-európai fiataloknak egyszerűen nem téma a cipő. Fogyóeszköz. Főleg a Converse. Rengeteg Converse-t láttam, többségének semmi baja nem volt.

Mankót

Csoda történt? Valaki felkelt és járt? Akárhogy is: ez még nagyon jól jön majd valakinek.

Egész heti élelmet

Az egyik képen konkrétan egy teljes szigetnyi kajaadag látható, a másikon két pizzaszelet, azaz ezernégyszáz forint.

Piát

Az alsó kategóriás világoskék Löwenbrau megszokott látvány Magyarországon, de... Hoppá! Ilyet nem is árultak a szigeten! Kedves olvasó, íme a bizonyíték, hogy volt, aki PIÁT CSEMPÉSZETT A SZIGETRE! Holott a házirend ezt kifejezetten tiltja! Őrület! Meg aztán mibe, hogy azt a Bacardit sem az egyik pultnál vették!

Gumimatracokat

Ami nekünk a balatoni nyaralás kulcsszimbóluma, mióta világ a világ, az a fesztiválozóknak a legjobb fekhely, amit csak el tudnak képzelni a murvás-göröngyös földön. Sokan viszont ezzel is úgy voltak, hogy "mindegy, hagyjuk, majd jövőre veszek egyet megint."

Neményi Márton
http://www.hir24.hu/

Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek
Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek Szex, kaja, gumimatrac: ezt hagyták maguk után a Sziget lakói - képek