Városlista
2022. december 6, kedd - Miklós

Képek | Mozi

A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték.

2014-11-10 10:56:30

Van valami, amit számtalan Disney filmben láthatunk, mégsem tűnt fel senkinek. Sokszor láthattad a Disney és Pixar filmekben ezt a kódot: A113.

Ez a betű szám kombináció már sok éve rendszeresen megjelenik a Disney mozifilmekben. Nem hiszed el? Egy filmrajongó jó sok példát talált rá. Nehéz észrevenni a kódot, hiszen általában jelentéktelen helyeken rejtik el.

Az A113 arra az osztályteremre utal, ahol sok animátor tanult a California Institute of Arts-ban (Kaliforniai Művészeti Egyetem). Ebben a teremben tartották az első éves egyetemistáknak a grafikai design és karakter animáció órát. A legtöbb animátor, akik a Disney és Pixar cégeknél dolgoznak, itt tanultak.

Azzal, hogy az A113 kódot elrejtik az filmjeikben, tiszteletüket róják le azoknak a tanároknak és annak az intézetnek, aminek megélhetésüket köszönhetik.

A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték.
A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték. A Disney filmekben van egy apró elrejtett titok, amit eddig nem vettél észre. Itt a bizonyíték.