Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Képek | Egyéb

Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria

2015-09-08 13:16:22

Igen, szomorú, hogy elmúlt a nyár, de a lassan-lassan beköszöntő ősz is ugyanannyi, ha nem több szépséget hordoz magában. Gondoljunk csak a természet színeire, arra a gazdag színorgiára, amit tényleg csak az ősz képes elővarázsolni.

Az apró, tán jelentéktelennek tűnő apróságokban rejlik a lényeg. Nem érdemes ezek mellett elmenni, meg kell találni a szépséget akár egy utcarészletben, egy narancsban, sárgában viruló, vadszőlővel befutott házfalban, egy lehullott gesztenyében, vagy épp egy szőlőfürtben. Ráadásul ez az évszak valami olyan bensőséges melegséget sugároz, ami nélkül nagyon szürke lenne az életünk. S ha az ősz mindig azt az arcát mutatná, amit az alábbi képek is tükröznek, akkor tényleg a legszebb évszak lenne (szerintünk így is az), de sajnos az igazán szép, amolyan vénasszonyok nyarára emlékeztető őszből manapság egyre ritkábban részesülünk.

Bízunk benne, hogy az idei ősz nem csupán a szürke, sárban tocsogós oldalát mutatja meg, de ha mégis, akkor ezekből a képekből merítünk némi vigaszt.

Egy szó, mint száz, az őszt is lehet szeretni, méghozzá nagyon is, csak nyitott szemmel kell járni, és felfedezni sokszínű kincseit. Nézd végig a csodálatos felvételeket a színpompás őszi természetről!

https://juno.hu

Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria
Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria Az őszt is lehet szeretni, megmutatjuk miért - Galéria