Városlista
2024. február 23, péntek - Alfréd

Képek | Közélet

A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria

2016-01-28 12:31:58

Vannak kifejezetten nőies és kategorikusan férfias szakmák. Egy pasas nem megy el manikűrösnek, és ritkán látunk hosszú, szőke hajú hölgyeket kamiont vezetni. Ám Kínában mások a szabályok, ott a törékeny alkatú nők ezer örömmel beállnak például testőrnek, és ha elszánták magukat, akkor az ottani iskolában kőkemény akcióhőst faragnak belőlük.

Kínában egyre több milliárdos félti a családja és persze a saját életét, éppen ezért egyre többen fogadnak fel testőröket. A kevésbé tehetős családokban a lányok pedig fényes karrierről és magas fizetésről ábrándoznak, ezért a legtöbbjük elszegődik testőrnek.

És bizony nem hoznak rossz döntést. Ha bírják a gyűrődést és végigcsinálják a 8 hónapos kiképzést, megbecsült tagjai lesznek a szakmának.

Kínában egy női testőrnek jóval több a fizetése, mint egy férfinak - 100 dollárt kapnak naponta - , hiszen sokkal jobban tudja álcázni magát, inkább nézik őt titkárnőnek vagy dadusnak, mint olyasvalakinek, aki a "főnök" testi épségére és életére vigyáz.

A gazdag kínaiak 30 százaléka nő, aki nemcsak magának keres testőrt, hanem a gyerekeinek is. Ezek a roppant tehetős családanyák biztosra akarnak menni, ezért a lehető legjobb helyről, a pekingi testőr iskolából (Body Guard Schools of Beijing) válogatják ki a számukra megfelelő lányt.

A jelentkezők közül sokan megjárták a katonaságot, 80 százalékuknak nem új az embertelen "edzés", a többiek pedig eléggé elszántak ahhoz, hogy ne adják fel.

Többféle harcmodort is tanítanak nekik, a kiképzés végére a tanítványok állóképessége kiváló lesz, ezenkívül megtanulják hogyan álcázzák magukat, hogyan derítsenek fel ismeretlen terepeket és hogyan kerekedjenek felül törékeny nő létükre a náluk fizikailag erősebb férfiaknál.

A tanárok az úgynevezett "pofon-módszerrel" dolgoznak. Ez annyit jelent, hogy miközben a tanítványok edzenek, végzik a dolgukat, addig az oktatójuk például az egyik pillanatban hozzávág egyikük fejéhez egy üres üveget, vagyis szakmai nyelven sokkolja őket, hogy felkészítse a leendő testőröket a váratlan helyezetekre.

De az is gyakori, hogy az egyik kiképző fogja magát és átgyalogol a tanítványok hasán, vagy épp bekötözik a szemüket, megkötik kezüket-lábukat, és ki kell szabadulniuk.

A sok embertelen feladat mellett a hölgyeknek azt is meg kell tanulniuk, hogyan maradjanak természetesek és nőiesek a pozíciójukban, hiszen azt csak a munkaadójuk és azok családtagjai tudják, hogy ők valójában testőrök.

Forrás: femcafe.hu
Fotó; Leadfotó: bestpictureblog.com

A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria
A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria A kínai női testőrök brutális kiképzése - Galéria