Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2012. Március 14. 14:25, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

VV Fecó milliókat kaszál

VV Fecó milliókat kaszál

VV Fecó tele van hitelekkel, és beteg szüleit is ő támogatja. Bár nem ő nyerte meg a ValóVilágot, úgy tűnik, hamarosan belőle is milliomos válhat.

Vastag Csaba biztatására kezdett el énekelni VV Fecó. "Amióta kijöttem, énektanárhoz járok" - nyilatkozta a férfi az Új Ásznak. "Volt a neten egy videóm, és ez alapján Tilinger Attila meghívott a műsorába, ahol két dalomnak volt óriási sikere. Remélem, beindul a szekér, Romániába tizenöt állomásos road-showra hívtak" - mesélte Fecó. A műsor házigazdája a lapnak azt mondta, ha ő hívná a férfit egy falunapra, akkor 160 ezer+útiköltség lenne az a pénz, amit kifizetne neki. Ezek alapján Fecó hamar kijuthat a kátyúból, és megteremthet családjának egy szebb világot.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 19:03, kedd | Bulvár

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában

Megváltoztatták David Fincher 1999-es kultfilmje, a Harcosok klubja befejezését a kínai nézők számára - írta a The Guardian online kiadása kedden.

2022. Január 25. 15:00, kedd | Bulvár

Szombaton lesz A Dal 2022 első válogató adása

Az első válogató adással szombaton indul A Dal 2022. A közmédia dalválasztó élő showműsora új műsorvezető párossal, megújult zsűrivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket a Dunán.

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.