Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2012. Március 04. 14:13, vasárnap | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Vladimir Klicsko 50. kiütéses győzelmét aratta

Vladimir Klicsko 50. kiütéses győzelmét aratta

Vladimir Klicsko K. O.-győzelemmel győzte le francia kihívóját, Jean-Marc Mormecket.

Az ukrán 50. K. O.-T. K. O.-győzelmét szerezte meg nehézsúlyban, ezzel a WBO, az IBF és az IBO világbajnoki öveit, illetve a WBA szuper-világbajnoki övét is megtartotta.

A düsseldorfi gálán a nézők között ott volt Jean-Paul Belmondo és Jean Reno is, igazolva, hogy a franciáknál az ökölvívás nemzeti sport, főleg úgy, hogy a nemzetnek nehézsúlyú világbajnoka lehetett volna Mormeck személyében. Az első menetben Klicsko a megelőző balegyenesét élesítgette, a kihívó beugrásokkal kísérletezett, az ukrán azonnal lefogta. A francia ritkán ütött, eleinte úgy tűnt, ellenfele hasfalán fejjel próbálja átfúrni magát.

A második felvonásban az ukrán kétszer odavert, a 2. percben egy balegyenes-jobbegyenes kombinációt követően már számolni kellett Mormeckre. Klicsko döntésre akarta vinni a dolgot, de ez nem sikerült neki.

A harmadik menetben Mormeck továbbra sem ütött többet, Klicsko kicsit lehiggadt, nem törekedett azonnali kivégzésre. A franciának momentuma sem volt, ráadásul az ukránt egyszer magára is rántotta. Mormeck legalább örült, hogy nem ütéstől került padlóra.

A negyedik menetben Mormeck egy balegyenessel merészkedett előre, de az első perc végén Klicsko egy bal-jobb kombinációt követően rátett még egy balhorgot, amivel leterítette a franciát, akit Luis Pabon mérkőzésvezető kiszámolt. A bajnok ezzel megszerezte karrierje 50. K. O.-T. K. O.-győzelmét!

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 01. 19:50, csütörtök | Sport

Váratlan fordulat a Zemplén Ralin

Beszélgetés Dominik GT-vel a Therwoolin VIII. Zemplén rally után.

2022. November 30. 17:56, szerda | Sport

Maradt a bronz, de az is szépen csillog!

Határ Attilának a Therwoolin VIII. Zemplén Rally-ra a V&CS Racing Kft. bérelte a C2R2 versenyautót,

2022. November 30. 17:54, szerda | Sport

Szerintünk egy remek futam volt!

Villáminterjú Kronome Ákos autóversenyzővel a Therwoolin VIII. Zemplén Rally után.

2022. November 29. 19:36, kedd | Sport

Benyó Máté minden szinten előlépett, jövőre csúcsra érne a Peugeottal

A Korda Racing egyik vezérpilótája ismét második helyen végzett a 2022-es Rallycross Magyar Bajnokság Supercar kategóriájában,