Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. November 29. 09:22, kedd | Belföld
Forrás: Infovárosok

Vegyen alkoholt a NAV-tól

Vegyen alkoholt a NAV-tól

Újabb árverést indít az adóhatóság, egy rakás szeszes italt megvásárolhat, jó áron!

Az igazán bátrak a NAV-tól vesznek alkoholt, például Merész barackot, Bükki vegyesgyümölcsöt, Avasi Keserűt, esetleg Hat királyné szamócapálinkát. A hivatal következő árverésén – a többszáz tétel mellett – ezekre a szeszesitalokra is lehet licitálni.

A különböző termékek (pálinkák, likőrök, egyéb szeszesitalok) többféle kiszerelésben érhetők el, a „kétdekástól” és a literesen át egészen a lédigig. Az árverésre bocsátott, összesen több mint 350 millió forint becsült értékű alkoholra november 28-ától 4 napon keresztül, december 1-jéig lehet licitálni.

A kalapács alá kerülő tételek egy része zárjegyes, azaz bárki megvásárolhatja, míg a másik része zárjegy nélküli lédig ital. Utóbbira csak olyan vevő tehet vételi ajánlatot, aki adóraktári engedéllyel rendelkezik.

A tételekre licitálni, valamint további információkról tájékozódni a NAV árverési oldalán lehet - írja közösségi oldalán az adóhatóság.

Nézzen szét az árverési oldalon!

Címkék: alkohol, NAV, töményszesz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.