Városlista
2021. május 13, csütörtök - Szervác

Hírek

2018. Július 25. 15:49, szerda | Kék hírek
Forrás: police.hu

Vasvillával és kaszával támadt volt apósára egy férfi Somogyapátiban

Vasvillával és kaszával támadt volt apósára egy férfi Somogyapátiban

Vasvillával ütött, majd kaszával suhintott, végül magát is megsebesítette az a férfi, aki rátámadt apósára kedden Somogyapátiban. A gyanúsított végül a szerszámokat beleállította a sértet autójának szélvédőjébe.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába kedden 19 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Somogyapátiban többen összeverekedtek. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a sértett megjelent Somogyapátiban a volt vejének házánál, hogy megbeszéljék a köztük lévő nézeteltérést. Amikor a 35 éves helyi férfi meglátta volt apósát, kiszaladt az utcára, majd egy vasvillával hátba ütötte a sértettet, aki az ütéstől könnyebben megsérült.

Ezután a férfi magához vett egy kaszát, amellyel több alkalommal a sértett felé suhintott, végül a saját lábát vágta meg, így ő is könnyű sérüléseket szenvedett. A férfi ezután a kaszát a sértett autójának szélvédőjébe állította. A rendőrök a garázda férfit elfogták, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként.

Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 13. 11:43, csütörtök | Kék hírek

Négy elfogatóparancs ellenére autót lopott - VIDEÓ

Nem zavartatta magát az a férfi, aki ellen négy elfogatóparancs volt kiadva; ellopta főnöke autóját. A budapesti rendőrök az elkövetők mellett az eltulajdonított gépkocsit is megtalálták.

2021. Május 12. 09:05, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy gyújtogatót Budapesten

Elfogtak egy férfit, aki vasárnap lángra lobbantotta az aljnövényzetet a XXIII. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2021. Május 12. 06:29, szerda | Kék hírek

Letartóztattak két, pénzmosással gyanúsított férfit

Letartóztattak két román férfit, aki a gyanú szerint hamis okmányokkal számos bankszámlát nyitott országszerte, ahova aztán külföldön elkövetett bűncselekményekből származó pénzek érkeztek

2021. Május 11. 15:05, kedd | Kék hírek

Bosszúból fogva tartották és ütötték-vágták

A vád szerint három férfi bosszúból egy lakásba zárt és életveszélyesen bántalmazott egy negyediket. A Fővárosi Főügyészség végrehajtandó börtönbüntetést indítványozva vádat emelt most a trió ellen.