Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Május 14. 09:58, csütörtök | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Varga Izabella: „A mi kapcsolatunk egyszeri és megismételhetetlen”

Varga Izabella: „A mi kapcsolatunk egyszeri és megismételhetetlen”

Dr. Balogh Nóra a Barátok közt bájos ügyvédnője már oly sok viszontagságon ment keresztül a sorozatban. Férjéhez, Berényi Miklóshoz többször is feleségül ment, de valamennyi alkalommal tönkre ment a házassága.

Ezzel a szereppel szemben a Nórát alakító Varga Izabella kiegyensúlyozott életet élő ragyogó színésznő, akiről a boldogság és a harmónia már messziről sugárzik. Ehhez persze egy olyan családra van szüksége, ami mögötte áll férje, Lendvai Zoltán rendező és két kislányuk Anna és Sára jóvoltából.

A népszerű színésznő és férje nagyon elfoglalt emberek, akik szerelmüket is a színháznak köszönhetik. A 90-es évek végén a kecskeméti Színházban ismerkedtek meg és szerettek egymásba. A vajdasági fiatal színésznő és a pesti rendező egy évig csak kerülgette egymást, míg egyszer Zoli meglátogatta Izát a családjánál. Onnan nem volt „menekvés”, minden jött magától. Izabellának a Barátok Közt, Zoltánnak a színházi felkérések, majd az esküvőjük és a lányaik. És mindennek már lassan 20 éve.

„Anna lányommal a pocakomban esküdtünk, és születésével változott meg igazán az életünk – emlékszik a színésznő – A mi kapcsolatunk egyszeri és megismételhetetlen, őszintén hiszek benne, hogy létezik a nagy Ő és igenis lehet szeretni ugyanazt a férfit egy életen át. Iza vallja, hogy a harmonikus kapcsolatuk azon alapul, hogy nagyon hasonlóan gondolkoznak, a fontos dolgoktól az apróságokig szinte mindenben egyetértenek. Például abban is, hogy szabad perceiket, napjaikat legszívesebben négyesben töltik. Zoltán sokat van távol a munkája miatt, ezért Izának eszébe sem jutott „kisajátítani” őt, amikor együtt lehet a család. Az idei év elején számoltuk össze, hogy már 13 éve nem töltöttünk kettesben a gyerekek nélkül egyetlen napot sem. Azért ez szöget ütött a fejembe”

„Közelgett a születésnapom, ami jó apropó volt arra, hogy azt kérjem a férjemtől, hogy szökjünk meg egy kicsit a fővárosból, így úgy döntöttünk, hogy elutazunk az ország legromantikusabb szállodájába, Egerszalókra. Arra azért nem gondoltam, hogy egy mesés nászutas lakosztályt foglal nekünk - mosolyog Iza – olyan régen voltunk már nászutasok, és meglehetősen szétszórtak vagyunk ahhoz, hogy bármelyikünk fejben tartsa a házasság évfordulónkat. Ezzel szemben a születésnapokat mindig ünnepeljük és izgatottan várjuk. Így volt ez most is, csak kettesben. Bevallom nagyon jól éreztük magunkat. Nem maradt el a torta sem és az én drága férjem még egy habos masszázzsal is kedveskedett nekem, hogy teljes legyen a kényeztetésem.”

A szimpatikus sztárpár számára mesésen alakult a pihenés: jutott idő szaunázásra, gőzfürdőre, olvasásra, még délutáni sziesztázásra is, ezért megfogadták, hogy az egerszalóki mesés hotel lesz az a hely, ahová biztos, hogy minden évben visszatérnek, kettesben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.