Városlista
2021. szeptember 24, péntek - Gellért

Hírek

2017. Szeptember 18. 14:59, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Újféle droggal kereskedett egy kecskeméti nő

Újféle droggal kereskedett egy kecskeméti nő

Őrizetbe vettek a dabasi rendőrök egy kecskeméti nőt, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.

A 46 éves nőt pénteken igazoltatták a rendőrök Tatárszentgyörgyön, ennek során a nála lévő cigarettás dobozban, 13 csomagban fehér port találtak. A por az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül.

A rendőrség adatai szerint a gyanúsított kereskedett a kábító hatású anyaggal, fiatalkorúnak is adott át a tiltott szerből.

A Dabasi Rendőrkapitányság az ügyben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

A közlemény szerint a rendőrök az előállítás után őrizetbe vették a nőt, akinek az illetékes bíróság vasárnap elrendelte az előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 24. 17:11, péntek | Belföld

5+1 viselkedési torzítás, amiért többet vásárolunk - BrandFestival: trendek, amik a jövőt formálják

A BrandFestival trendLAB a hazai reklámiparág több mint 20 szaktekintélyeinek bevonásával vizsgálta a jövő marketing-kommunikációs trendjeit.

2021. Szeptember 24. 17:03, péntek | Belföld

Újra lesz gyerekemelés szombaton

Újra lesz gyerekemelés szombaton országszerte - közölte a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom pénteken az MTI-vel.

2021. Szeptember 24. 15:00, péntek | Belföld

A Velencei-tó kritikus vízszintjének javításán dolgozik a vízügy

A Velencei-tó kritikus vízszintjének javításán dolgoznak a vízügy szakemberei; vasárnaptól többnapos üzempróbát tartanak, hogy megállapítsák, milyen hatással van a tó vízminőségére és élővilágára,

2021. Szeptember 24. 14:01, péntek | Belföld

Döntött a kormány a családi adóvisszatérítés részleteiről

Döntött a kormány a családi adóvisszatérítés részleteiről - jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter péntek reggel a közösségi oldalára feltöltött videóban.