Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 06. 20:13, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Újabb sorozat készülhet a Szívek szállodájából

Újabb sorozat készülhet a Szívek szállodájából

Újra visszatérhet a képernyőre a Szívek szállodája: a Netflix ugyanis foglalkozik a sorozat folytatásával - írta hétfőn a BBC News.

Az anya-lánya történet eredeti szériája 2000 és 2007 között futott, a Netflix pedig tavaly élesztette fel, amikor négy tévéfilm-hosszúságú epizódot készített a történetből.

Ted Sarandos, a digitális műsorszóró tartalomelőállítási főnöke most bejelentette, hogy a sikeres próbálkozás után szeretné, ha további részek is készülnének a Szívek szállodájából.

Sarandos hangsúlyozta, hogy a Netflix és a közönség is szerette az új epizódokat, és mivel a rajongók nyilvánvalóan számítanak a folytatásra, foglalkoznak a gondolattal. Ugyanakkor hozzáfűzte, hogy a Netflix és a sorozat alkotói közötti tárgyalások még csak nagyon kezdeti stádiumban vannak.

A sorozat folytatása mellett szól, hogy a felújítás befejező része egy izgalmas hírrel zárult: Rory elárulta anyjának, Lorelainak, hogy gyermeket vár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára