Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Május 06. 12:01, szerda | Bulvár
Forrás: mti - Fotó: facebook.com/officialtomcruise

Tom Cruise a Nemzetközi Űrállomáson forgatná új filmjét

Tom Cruise a Nemzetközi Űrállomáson forgatná új filmjét

Tom Cruise egy űrfilmen dolgozik, amelyet a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) forgatnának - jelentette be kedden a Twitteren a NASA igazgatója, Jim Bridenstine.

Hozzáfűzte, hogy "az űrhivatalnak szüksége van a népszerű média segítségére, amely a mérnökök és tudósok új nemzedékeit inspirálja a NASA ambiciózus terveinek valóra váltásában".

Bridenstine nem részletezte tovább a terveket, amelyekről először a deadline.com hollywoodi portál számolt be hétfőn. Mint írták, a filmsztár a Tesla és a SpaceX vezetőjével, Elon Muskkal dolgozik az első űrben készülő filmen. A tervezett akciókalandfilm az előkészítés fázisában van. Annyi még kiderült, hogy az űrfilmnek nincs köze a színész népszerű Mission: Impossible-filmsorozatához.

Az 57 éves akciósztár közismert védjegye, hogy maga csinálja végig filmjei vakmerő kaszkadőrjeleneteit is. Új filmjében, a Top Gun: Maverick című produkcióban vadászgépet vezetett, a Mission: Impossible - Titkos Nemzet című epizódjában egy repülőből lógott ki, a filmsorozat Fantom protokoll című részében pedig kívülről mászta meg a dubaji Burdzs Kalifát, a világ legmagasabb felhőkarcolóját.

A széria következő, 7. részének fogatását el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt. A felvételek februárban Olaszországban folytak volna, de ott akkor robbant ki a járvány, ezért a stáb hazautazott.

A 7. rész premierjét 2021 júliusára tűzték ki, a 8. epizódot pedig egy évvel később akarják bemutatni. A film főhősét, Ethan Huntot Tom Cruise alakítja, a filmeket, akárcsak az előző epizódokat, Christopher McQuarrie rendezi.

A Mission: Impossible-sorozat a legnagyobb hollywoodi kasszasikerek közé tartozik, a 2018-ban bemutatott Mission: Impossible - Utóhatás című rész globális bevétele meghaladta a 791 millió dollárt (245 milliárd forintot).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.