Városlista
2021. július 29, csütörtök - Márta

Hírek

2021. Május 20. 08:00, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Több százezer forinttal teli pénztárcát lopott a nő, elfogták

Több százezer forinttal teli pénztárcát lopott a nő, elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság gyanúsítottként kihallgatta az 50 éves elkövetőt. Az ellopott értékeket a nyomozók lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

A Veszprémi Rendőrkapitányságra a sértett tett feljelentést 2021. május 18-án arról, hogy aznap délelőtt a megyeszékhelyen a bevásárlás során ismeretlen elkövető ellopta a pénztárcáját, benne több százezer forint készpénzzel és az irataival. A tárca hiányát akkor vette észre, amikor egy másik boltban szeretett volna fizetni. Azonnal bement a számlavezető bankjába letiltatni a bankkártyáját, azonban ott közölték vele, hogy a kártyájával annak eltűnése után már több mint tízezer forint értékben vásároltak – közölte a rendőrség.

A rendőrség az adatgyűjtés eredményeként azonosította a feltételezett elkövetőt, egy 50 éves nőt, majd előállították, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A Balaton-parti településen lakó gyanúsított lakásán végzett kutatás során megtalálták a nyomozók a sértett pénztárcáját, benne iratait, és a lopott pénz nagy részét, melyeket lefoglaltak. A rendőrök 2021. május 19-én visszaadták az ellopott értékeit a sértettnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 29. 19:18, csütörtök | Belföld

Devizapiac - Forinterősödés kora este

Erősödött a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon csütörtök kora este a reggeli szintekkel összevetve.

2021. Július 29. 18:00, csütörtök | Belföld

Hőség - Emmi: meghosszabbítják a vörös kód figyelmeztetést

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) várhatóan pénteken 20 óráig meghosszabbítja a kedden elrendelt vörös kódot.

2021. Július 29. 17:30, csütörtök | Belföld

Háromezer induló a Generali Night Run futóversenyen

Szombaton immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Generali Night Run Budapest elnevezésű futóversenyt, amelyre a szervezők több mint háromezer indulót várnak.

2021. Július 29. 12:19, csütörtök | Belföld

Csökkent az 5 éves, emelkedett a 10 és 15 éves államkötvények aukciós átlaghozama

A meghirdetett mennyiségnél 14,5 milliárd forinttal nagyobb összegben, 79,5 milliárd forintért értékesített 5, 10 és 15 éves lejáratú államkötvényeket csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).