Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2012. Március 17. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Több év börtönt jósolnak Damu Rolandnak

Több év börtönt jósolnak Damu Rolandnak

Börtön vagy felmentés? Ezt találgatja az ország Damu Roland újabb, március 20-i tárgyalása előtt, amikor eldőlhet a nemi erőszakkal vádolt, első fokon hat évre ítélt egykori sorozatsztár sorsa.

De vajon mire számítanak hazánk ismert jövendőmondói, akik nemrég VV Attila győzelmét is megjósolták?

A tisztán érzékelő médium, Lea állítása szerint eddig nem tudott arról, hogy a színészt első fokon hat év börtönre ítélték, jóslatában mégis a hatos szám játssza a főszerepet.

- Damuval kapcsolatban állandóan a hatos szám jelenik meg a szemem előtt, de azt nem érzékelem határozottan, hogy ez hat hónapot vagy hat évet jelent. Úgy gondolom azonban, hogy a hat hónap nagyon kevés lenne - mondta az Új Ásznak Kajkó Lea.

Az ősi mágus, Frabato sem kecsegteti a Jóban Rosszban egykori csibészét azzal, hogy megússza a börtönt.

- Nem látok esélyt arra, hogy hatályon kívül helyezzék az elsőfokú ítéletet, mindenképpen letöltendő börtönbüntetést kap Damu Roland. Legalább három-négy évre számíthat, ha nem hagyják helyben a korábbi hat évet - árulta el megérzését Frabato a Damu fényképe által közvetített energiákból.

Gabó jósnő tarot kártya lapjai szintén nem csillantják meg a reménynek még csak a halvány sugarát sem. Damu Roland menyasszonya eszerint is magányos évekre készülhet.

- Mindenképpen elítélik, méghozzá eléggé hosszú időre, ami esztendőkben mérhető. A negatív karma lap jelzi: a sorsában benne van, hogy rácsok mögé kerül. Ráadásul egy elég erős életszakasz-váltást is jelez számára a kártya - festette le a színész nem túl rózsás jövőjét Gabó.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"