Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Április 18. 05:36, hétfő | Életmód
Forrás: tattoo-minták

Tetoválás minták: Pillangó

Tetoválás minták: Pillangó

A pillangó tetoválás a nők által legtöbbször megtekintett tetoválások között szerepel. A pillangó minta az újjászületést , szabadságot, kötetlen életmódot jelenti. Mivel ez a motívum könnyen megrajzolható, kis kreativitás segítsé

Pillangó tetoválás minták

 

A pillangó tetoválásról:

A világ legnépszerűbb női tetoválások közé tartozik, ugyan úgy, mint a tündér tetoválás és a virág tetoválás. A női tetoválások közül ez az egyik legnépszerűbb. ez a 3 a legelterjedtebb. A pillangó a szabadságot tükrözi, ezért a pilangó tetoválás a szabadszellemű emberek nagy kedvence.

Hova tetováltathatod?

A pillangó tetoválás minden formában és méretben jól néz ki, még henna tetoválás formájában is. Rendkívül mutatós, mint derék tetoválás és csukló tetoválás, de a hason, illetve a tarkón is elég figyelemfelkeltő. A nők többsége szereti kiegészíteni a pillangó tattooját valami aprócska mintával például egy csillag tetoválással, de gyakran helyeznek a pillangó alá feliratot is. A pillangó tattoo alatti tattoo felirat általában egy mongoram szokott lenni (szerelmed monogramja, saját monogramod vagy az életedben fontos szerepet betöltő személy mondogramja) vagy héber feliratú betű tetoválás.. A kínai tetoválások és a pillangó minta nem mutatnak jól együtt, ezért ha nem muszáj, ne tetováltasd egy helyre.

 

 

 Tetoválóművészek és a pillangók:

A pillangóknak közel 20.000 ismert faja létezik, épp ezért sokféle stílusban és formában meg lehet örökíteni azokat. A tetoválóművészeknek nem könnyű a közel 20.000 fajta pillangóból összehozni a nonfiguratív tetoválás mintáját és bőven tudnak válogatni a kis- és nagyméretű nonfiguratív pillangó tetoválások közül, de ez igaz a virág tetoválás mintájának megalkotásánál is, hiszen a virágoknak is számos fajtája létezik. Az, hogy ilyen sok fajta létezik belőlük azért is jó, mert garantálja a teljesen egyedi tetoválás mintát.
A pillangó a törékeny szépséget, eleganciát, kecsességet és a szabadságot tükrözi, ezért is tartozik a legnépszerűbb női tetoválások közé. Ezt a motívumot azoknak ajánlom, aki a felsorolt jellemzők közül valamelyikeket magáénak tudhatja.

 

Gondold végig a következőket:

Miért választottad a pillangó motívumot, mit szeretnél vele kifejezni, mennyire illik rád a pillangó adta szimbólumok?
Melyik stílusban tetszik a legjobban a pillangó, pl. nonfiguratív tetoválás stílusában vagy kicsit elvontabb stílusban, esetleg maradsz realista és élethű ábrázolásban kéred, színes tetoválásként.
Melyik testrészedre szeretnéd tetováltatni és azon belül is melyik helyre?
Milyen elemekkel díszítse a művész? Egy apró csillag tetoválás vagy virág tetoválás hogy tetszene a pillangó mellé?
Véglegesen a pillangó tetoválás mellett döntesz vagy a biztonság kedvéért megnézed még az angyal tetoválás vagy hawaii tetoválás mintáinak valamelyikét?

 

 

 

 

 

Egyedi pillangó tetoválás:

Ha rendelkezel színes képzelőerővel és elég kreatív vagy, végy a kezedbe papírt és ceruzát (hogy tudjál radírozni) majd tervezd meg a saját pillangó tattood. Mivel a pillangót is és a virágot is viszonylag egyszerű megtervezni, elkészítheted a saját virág tetoválásod terveit is.
Ha készen vagy vele, menj el a tetoválóművészedhez vagy a városodban levő tetováló szalon valamelyikéhez és mutasd meg a vázlataid, terveid. A rosszul sikerült vagy félbemaradt terveket is mutasd meg, hátha összehozzátok belőle a tökéletes műt.

Sztárok és a pillangó tetoválás:

 

 

Paris Hiltont, az újabban jótékonykodó milliárdos örökösnő tarkóját egy kisebb pillangó tetoválás díszíti.

 

 Az aranytorkú énekesnő, Mariah Carey derekán van egy színes pillangó tetoválás.

 

 

A 2008-as brit X-faktor korábbi zsűrije Cheryl Cole, dalszövegíró és énekesnő a derekán egy nonfiguratív mintával díszített pillangó tetoválás van.

 

 

TATTOO VERSENY A www.infoeovarosok.hu ÓRIÁSI NYEREMÉNYEKKEL  NEVEZZ TE IS !!!!!!!!!!!!!!!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Életmód

Mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezető mutatkozott be a Deltában - Videó

A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában - hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában.

2024. Április 15. 14:10, hétfő | Életmód

Így csúsztak egymásnak az autók az M1-esen

Eseménydús videót közölt az autópályafenntrartó.