Városlista
2021. május 17, hétfő - Paszkál

Hírek

2011. Április 08. 04:07, péntek | Életmód
Forrás: tattoo-minták

Tetoválás minták: Csillag

Tetoválás minták: Csillag

A csillag tetoválás az EMO-s stílus megjelenésével nagyjából egy időben vált elterjedté és azóta is a legdivatosabb tetoválások egyikének mondható. A csillag mintát, az emo stílus megjelenésénél kezdetben csak a divatos ruhadarabokon

Csillag tetoválás minták

 

A csillag tattoo megjelenésének kezdete:

A csillag tetoválás az EMO-s stílus megjelenésével nagyjából egy időben vált elterjedté és azóta is a legdivatosabb tetoválások egyikének mondható. A csillag mintát, az emo stílus megjelenésénél kezdetben csak a divatos ruhadarabokon vehettük észre, később a fiatalabb generációnál megindult a csillag tetoválás hulláma. A 14-19 éves fiatalok a csillag tetoválás túlzott egyszerűsége miatt hamar ráuntak és más divatos tetoválásokkal kombinálták a már meglévő tetoválásukat, például a csillag minta mellé apró pöttyöket tetováltattak, kör és szív alakokkal, virág tetoválás mintával egészítették ki vagy nonfiguratív tetoválással próbálták élvezhetőbbé, feltűnőbbé tenni. A csillag tetoválás és a pillangó tetoválás minta nagyon jól mutatnak együtt és remekül kiegészítik egymást. Bibliai jelentősége van, hogy gyakran együtt alkalmazzák a csillag tattoo mintát az angyal tetoválás elemeivel.

Nemek közti megosztás:

A csillag tetoválás minták a férfi tetoválásokhoz éppúgy hozzá tartoznak, mint a női tetoválásokhoz.
Viszont nehéz dolguk van a férfiaknak a csillag tetoválás választásakor, nehogy lányosat válasszanak, ezért ha tehetik, válasszák a sárkány tetoválást vagy nézzenek szét a kínai tetoválások és maori tattoo között, ezek sokkal férfiasabb tetoválások. De utána is nézhetnek, melyik minták tartoznak a női tetoválások közé.

 

 

 A csillag motívum jelentése, előfordulása:

A csillag a reményt és az igazságot szimbolizálja, a western filmekben a sheriff képviseli az igazságot, ezt a sárga csillagszimbolizálja, amit a bal melle felett szokott hordani. A csillag tetoválás minta kis méretben a csuklón, ill. a tarkón közkedvelt, nagyobb méretekben a csillag tetoválás minták a hason és a vádlin fordulnak elő. Kevsébé néznek ki jól a sárkány tetoválással és a kereszt tetoválással.

 

Csillagok a közéletben:

-sárga csillag tetoválás minta: a sztárságot, megérdemelt kitüntetést, sikert szimbolizálja
-vörös csillag: Az öt világrész összefogásának jelképe, a kommunista párt szimbóluma, jelentheti a proletárok vérének kioltását is. Egyes állami intézményeken, Jugoszlávia zászlaján, régi címereken is szerepelt, például a Rákosi címeren. Tunézia és Algéria zászlaján ma is fellelhető a vörös csillag.
-Dávid csillag: A II. világháború ideján a sárga, Dávid csillaggal különböztették meg a zsidó származásúakat.
-hullócsillag: augusztus közepét tartják a hullócsillagok éjszakájának. Ma is meglévő szokás, hogy ha hullócsillagot látsz, kívánj valamit és teljesülni fog.

 

 

 Roppant könnyű és seperc alatt kész van:

A 3 legegyszerűbben és leggyorsabban elkészíthető tetoválások közé tartoznak a csillag tetoválás minták is. A könnyen elkészíthető tetoválások közé tartozik a pillangó tetoválás, a szív tetoválás és a csillag tetoválás. Ezeket nyugodt körülmények között, otthon is megtervezheted magadnak.
A csillag tetoválás egyszerűsége miatt idő- és pénztárca takarékos, vagyis olcsó, ezért olyanok is megengedhetik maguknak, akik divatos, de nem túl kihívó tetoválást szeretnének és egyébként ezt anyagilag nem engedhetnék meg maguknak.

Érdekességek:

Ha egy nő élete első tetoválását tervezi, biztos, hogy az általa megtekintett 3 tetoválás minta között ott szerepel a pillangó tetoválás, a virág tattoo és csillag tetoválás. A tengeri csillag tetoválás és a hullócsillag tetoválás gyakori azok körében, akik nagy célokat tűztek ki maguk elé és sikeresen véghez is vitték. Ez a fajta csillag tetoválás emléket állít azoknak a pillanatoknak, amikor az egyénnek beteljesült a vágya és sikeres eredményeket ért el.

Külföldi sztárok csillag tetoválásaik:

 

 

Avril Lavigne: A szőke rocker énekesnő, Avril testén szerteszét összesen 6 csillag motívum van. Egy a bal oldali csípőcsontján, egy a vádliján, 2 a jobb kezén, egy a bal csuklóján és egy a jobb lapockáján.

 

 

Sienna Miller színésznő jobb vállán 3 pici csillag tetoválás van.

 

 

A csillag tetoválás minta mániája az énekesnőt, Rihannát is utolérte. Először csak a tarkóján volt pár apró csillag tetoválás, később már folytatásos alapon a jobb lapockájáig terjedtek. Bal fülén szintén található egy kisebb csillag tetoválás.

 

 

TATTOO VERSENY itt az oldalon !!! A szépségverseny fül alatt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 13. 08:27, csütörtök | Életmód

A 15 év felettiek csaknem háromnegyede internetezik

A 15 év feletti magyar lakosok 74,11 százaléka internetezik, az internethasználatban az egyes korosztályok között komoly különbség mutatkozik

2021. Május 11. 08:43, kedd | Életmód

A Föld mágneses mezejét térképként használva igazodnak el a cápák

Először találtak erős bizonyítékot arra, hogy a tengeri teknősökhöz hasonlóan a cápák is a Föld mágneses mezejét használva navigálnak hosszú távú utazásaik során. Az eredményekről a Current Biology lap számolt be.

2021. Május 09. 17:17, vasárnap | Életmód

A 21. század leghűvösebb áprilisa volt az idei

A 21. század leghűvösebb áprilisa volt az idei - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap Instagram oldalán.

2021. Május 08. 18:12, szombat | Életmód

A testmozgás segíti a betegek felépülését a hosszan tartó Covid-19 tüneteiből

Jelentős javulást tapasztaltak testmozgásukban, légzésükben, fáradtságukban és kognitív képességeiben azok a hosszan tartó Covid-19 tünetekben szenvedők, aki részt vettek egy hat hétig tartó rehabilitációs programon