Városlista
2021. május 9, vasárnap - Gergely

Hírek

2011. Április 06. 03:49, szerda | Életmód
Forrás: tattoo-minták

Tetoválás minták: Angyal

Tetoválás minták: Angyal

Az angyal tetoválás tipikusan a női tetoválások közé tartozik - a tündér tetoválás , virág- és pillangó tetoválás mellett. A férfiak, ha már az angyal tetoválás mellett döntenek, legszívesebben Cupidót tetováltatják magukra, egy v

 

Az angyalok jelentősége a tetoválásban:

Az angyalok a legtisztább lények a szellemvilágban, ezért az angyal, mint motívum az ártatlanságot és a halál utáni életet szimbolizálja, de láthatatlan védelmezőként is szolgálhat. Egyes hiedelmek szerint az angyalok gyógyító erőkkel bírnak, ezért az angyal tattoo megvédi viselőjét a súlyos betegségektől. Az angyal bibliai alak, Isten hírnöke, legfőbb feladata a közvetítés Isten és a halandók között. Megnyugtatja a szenvedő népet, Isteni üzenetet közvetít/adhat át, utat mutat a "sötétben" bolyongóknak.

 

 

 

 

Hit, vallás, angyal tetoválás:

A zsidó és keresztény vallásban egyaránt jelen van, éppen ezért az angyal tetoválás a vallásos embereknél sem jelent problémát és igen közkedvelt is, hiszen az angyal tattoora saját, arcképes őrangyalukként tekintenek, aki megóvja őket a rossztól, betegségtől, vigyáz rájuk. Gyakran kerül tattoo felirat az angyal tetoválás alá, megnevezve és megszemélyesítve ezáltal az elképzelt őrangyalt.

 

Ábrázolásmódok:

Az angyal tattoo meglehetősen eredeti, figyelemfelkeltő és mindemellett jól néz ki, mint nonfiguratív tetoválás, ezért ha fantáziálgatsz azon, hogy egy angyalt tetováltatsz magadra, ajánlani tudom a nonfiguratív ábrázolás módot vagy mint csillám tetoválás. Az angyalt sokféleképpen tetováltathatod magadra, kérheted a tetoválóművészt, hogy szárnyakkal ábrázolja vagy glóriával, kis szemekkel vagy nagy, boci szemekkel, nevetve vagy édesen elmosolyodva. Akínai tetoválások és az angyal motívum nem mutatnak jól együtt, ezért hanyagold a kettő együttes felvarrását. Az angyalt szimbolizálja az angyalszárny tetoválás is, ezt a lapockára szokták kérni. Ha valaki az elhunyt szerettére akar megemlékezni, a két angyalszárny tetoválás közé egy glóriát tetováltat és alá tattoo felirat kerül, születési és halálozási dátummal ellátva.

Melyik tetoválással egészítheted ki?

Ha a testeden már van saját angyal tattoo, kiegészítheted csinos, odaillő nonfiguratív mintával, ami kicsit feldobja, mint pl. apró csillag tetoválás, virág tetoválás. Ezeket a kiegészítő mintákat (virág tattoo stb.) akár csillám tetoválással is készítheted, ami 7-14 napig marad fent a bőrön. Remekül mutat az angyal tetoválás a lapockán, a nyakon és a derékon.

Angyal tattoo híres embereken:   

 

Kelly Osbournehátán két picike, rózsaszín angyalszárny tetoválás van

 

A színésznő, Drew Barrymore köztudottan alig észrevehető helyekre szeret tetováltatni, ám kivételt képez a hátán levő angyal tetoválás

 

Pink, a vadóc énekesnő testén számtalan tattoo helyezkedik el szerteszét. Bal vállán található egy őr angyal tattoo, a bal lábfején béka tattoo van, mert ez az énekesnő kedvenc állata. Karján betű tetoválás van, kedves gesztus tőle, hogy magára tetováltatta elhunyt kutyusa nevét (Sir Corkey Moore). Belső combjára a Mr. Pink feliratot tetováltatta és szintén a combján fedezhető fel egy sárkány tetoválás .

 

 

TATTOO VERSENY A  http://www.infoelovarosok.hu/

GYERE ÉS NEVEZD BE TETOVÁLÁSODAT ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKÉRT !!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 09. 17:17, vasárnap | Életmód

A 21. század leghűvösebb áprilisa volt az idei

A 21. század leghűvösebb áprilisa volt az idei - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap Instagram oldalán.

2021. Május 08. 18:12, szombat | Életmód

A testmozgás segíti a betegek felépülését a hosszan tartó Covid-19 tüneteiből

Jelentős javulást tapasztaltak testmozgásukban, légzésükben, fáradtságukban és kognitív képességeiben azok a hosszan tartó Covid-19 tünetekben szenvedők, aki részt vettek egy hat hétig tartó rehabilitációs programon

2021. Május 07. 08:34, péntek | Életmód

Magyar kutatók a kutyák szemkontaktusra való hajlamát vizsgálták

Az ELTE Etológia tanszékének munkatársai négy tényezőt vizsgáltak legújabb kutatásukban, amelyek azt befolyásolhatják, mennyit néz a kutya az emberre.

2021. Május 04. 14:00, kedd | Életmód

Eltűnhetnek az észak-amerikai gleccserek

Az évszázad végére eltűnhetnek az észak-amerikai gleccserek, fogyatkozásuk súlyosan veszélyeztetheti a régió vízellátását.