Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Április 06. 03:49, szerda | Életmód
Forrás: tattoo-minták

Tetoválás minták: Angyal

Tetoválás minták: Angyal

Az angyal tetoválás tipikusan a női tetoválások közé tartozik - a tündér tetoválás , virág- és pillangó tetoválás mellett. A férfiak, ha már az angyal tetoválás mellett döntenek, legszívesebben Cupidót tetováltatják magukra, egy v

 

Az angyalok jelentősége a tetoválásban:

Az angyalok a legtisztább lények a szellemvilágban, ezért az angyal, mint motívum az ártatlanságot és a halál utáni életet szimbolizálja, de láthatatlan védelmezőként is szolgálhat. Egyes hiedelmek szerint az angyalok gyógyító erőkkel bírnak, ezért az angyal tattoo megvédi viselőjét a súlyos betegségektől. Az angyal bibliai alak, Isten hírnöke, legfőbb feladata a közvetítés Isten és a halandók között. Megnyugtatja a szenvedő népet, Isteni üzenetet közvetít/adhat át, utat mutat a "sötétben" bolyongóknak.

 

 

 

 

Hit, vallás, angyal tetoválás:

A zsidó és keresztény vallásban egyaránt jelen van, éppen ezért az angyal tetoválás a vallásos embereknél sem jelent problémát és igen közkedvelt is, hiszen az angyal tattoora saját, arcképes őrangyalukként tekintenek, aki megóvja őket a rossztól, betegségtől, vigyáz rájuk. Gyakran kerül tattoo felirat az angyal tetoválás alá, megnevezve és megszemélyesítve ezáltal az elképzelt őrangyalt.

 

Ábrázolásmódok:

Az angyal tattoo meglehetősen eredeti, figyelemfelkeltő és mindemellett jól néz ki, mint nonfiguratív tetoválás, ezért ha fantáziálgatsz azon, hogy egy angyalt tetováltatsz magadra, ajánlani tudom a nonfiguratív ábrázolás módot vagy mint csillám tetoválás. Az angyalt sokféleképpen tetováltathatod magadra, kérheted a tetoválóművészt, hogy szárnyakkal ábrázolja vagy glóriával, kis szemekkel vagy nagy, boci szemekkel, nevetve vagy édesen elmosolyodva. Akínai tetoválások és az angyal motívum nem mutatnak jól együtt, ezért hanyagold a kettő együttes felvarrását. Az angyalt szimbolizálja az angyalszárny tetoválás is, ezt a lapockára szokták kérni. Ha valaki az elhunyt szerettére akar megemlékezni, a két angyalszárny tetoválás közé egy glóriát tetováltat és alá tattoo felirat kerül, születési és halálozási dátummal ellátva.

Melyik tetoválással egészítheted ki?

Ha a testeden már van saját angyal tattoo, kiegészítheted csinos, odaillő nonfiguratív mintával, ami kicsit feldobja, mint pl. apró csillag tetoválás, virág tetoválás. Ezeket a kiegészítő mintákat (virág tattoo stb.) akár csillám tetoválással is készítheted, ami 7-14 napig marad fent a bőrön. Remekül mutat az angyal tetoválás a lapockán, a nyakon és a derékon.

Angyal tattoo híres embereken:   

 

Kelly Osbournehátán két picike, rózsaszín angyalszárny tetoválás van

 

A színésznő, Drew Barrymore köztudottan alig észrevehető helyekre szeret tetováltatni, ám kivételt képez a hátán levő angyal tetoválás

 

Pink, a vadóc énekesnő testén számtalan tattoo helyezkedik el szerteszét. Bal vállán található egy őr angyal tattoo, a bal lábfején béka tattoo van, mert ez az énekesnő kedvenc állata. Karján betű tetoválás van, kedves gesztus tőle, hogy magára tetováltatta elhunyt kutyusa nevét (Sir Corkey Moore). Belső combjára a Mr. Pink feliratot tetováltatta és szintén a combján fedezhető fel egy sárkány tetoválás .

 

 

TATTOO VERSENY A  http://www.infoelovarosok.hu/

GYERE ÉS NEVEZD BE TETOVÁLÁSODAT ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKÉRT !!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.