Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2013. Május 09. 10:20, csütörtök | Helyi
Forrás: http://bicskeihirmondo.webnode.hu

Telt-házas művelődési ház,és felajzott Hit gyülisek várták Vona Gábort Bicskén!!

Telt-házas művelődési ház,és felajzott Hit gyülisek várták Vona Gábort Bicskén!!

Sem bent sem kint nem volt hiány az érdeklődőkből ,a JOBBIK bicskei lakossági fórumán!



Vona Gábort színes multikulturális népség várta,és az értelmiséginek nem nevezhető csőcselék dobokkal próbálta ellehetetleníteni a rendezvényt.Ordítottak ,szemeteltek,és nyilvános WC-nek tekintették a park fáit.
Mindeközben odabent kulturált emberek közösen énekelték Himnuszunkat ,és hallgathatták Magyarország egyik legkarizmatikusabb politikusának előadását,amely kitért az oktatás, és a köbiztonság hiányosságaira ,de legfőképpen a munkanélküliség égető problémája volt a téma.A problémát nem csak megálapította ,de megoldásokat is vázolt a jövőre nézve.
Az előadás végén sok kérdést tehettek fel a megjelentek ,amikre az Elnök úr részletes válaszokat adott.A rendezvény záróakkordjaként a megjeleltek elénekelték a Székelyhimnuszt .Majd Vona Gábor sokak örömére dedikálta most megjelent könyvét.Mire a rendezvény véget ért, addigra a Hit felajzott aktivistái elillantak mint a kámfor.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban