Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Február 13. 13:25, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI - Fotó: Police.hu

Társat kerestek, áldozattá váltak

Társat kerestek, áldozattá váltak

Saját készítésű süteményekkel bódította el, majd rabolta ki áldozatait a fővárosban egy középkorú nő, aki ellen a XXI. kerületi rendőrkapitányság adott ki körözést – közölte honlapján a rendőrség.

A Police.hu-n hétfőn közzétett körözés szerint az 53 éves dabasi nő Budapest III., XVI., illetve XXI. kerületében egy apróhirdetési újság társkereső hirdetésére jelentkezve követte el rablásait. A gyanúsított a sértettek lakásaiban a saját maga által hozott süteménnyel kínálta vendéglátóit, akik azt elfogyasztva öntudatlan állapotba kerültek. A nő ezt kihasználva levette a sértettekről ékszereiket, összeszedte a lakásban található értékeket, majd elmenekült a helyszínről.

Mint írják, a nyomozás eddigi eredményei szerint a gyanúsított korábban az ország egész területén követhetett el hasonló módszerrel bűncselekményeket, ezért a csepeli nyomozók további sértettek jelentkezését várják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.