Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Április 25. 12:02, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Tarantino szerint új filmje a Ponyvaregénnyel vetekszik

Tarantino szerint új filmje a Ponyvaregénnyel vetekszik

Tarantino szerint új filmje a Ponyvaregénnyel vetekszik majd, a DiCaprio-Brad Pitt páros pedig a filmvilág következő legendás duója lesz - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Az Oscar-díjas amerikai rendező a Las Vegas-i CinemaCon eseményen beszélt új produkciójáról, az 1960-as években játszódó, a Manson-szekta gyilkosságairól szóló Once Upon a Time in Hollywoodról.

"Valószínűleg ez áll minden filmem közül a legközelebb a Ponyvaregényhez" - mondta 1994-es sikerére utalva.

Az új filmben Tarantino a 2012-es Django elszabadul után ismét együtt dolgozik Leonardo DiCaprióval, valamint Brad Pittel is, aki a 2009-es Becstelen Brigantyk sztárja volt.

"A Sony és jómagam a legizgalmasabb dinamikájú párost hozzuk a mozikba Paul Newman és Robert Redford óta" - fogalmazott a DiCaprio-Pitt duóra térve.

Elmondta, hogy az új film Hollywoodban játszódik 1969-ben, a hippivilág ellenkulturális forradalma és a filmes álomvilág sikereinek tetőpontján.

"Utcáról utcára, házról házra alakítjuk át Los Angelest a hatvanas évek Hollywoodjává" - tette hozzá.

DiCaprio a filmben egy tévés westernsorozat egykori sztárját alakítja, Pitt pedig veterán kaszkadőrét. A két filmsztár első alkalommal szerepel együtt egy filmben.

Tarantino kilencedik filmjét 2019. augusztus 9-én mutatják be az észak-amerikai mozikban, pontosan 50 évvel azután, hogy Manson bűntársai meggyilkolták otthonában Sharon Tate-et és a házban tartózkodó négy barátját.

A rendező elmondta: öt éve dolgozik a forgatókönyvön, és élete nagy részét Los Angelesnek azon a részén töltötte, ahol a gyilkosságok történtek. Már 1969-ben is ott élt, hétéves volt a bűntény idején.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.