Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Június 16. 07:36, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Szünetel az e-útdíj rendszerben az értékesítés vasárnap hajnalban

Szünetel az e-útdíj rendszerben az értékesítés vasárnap hajnalban

Karbantartás miatt szünetel az értékesítés a HU-GO e-útdíj fizetési rendszerben június 19-én, vasárnap nulla órától hajnali 2 óráig

- hívta fel a figyelmet a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) az MTI-hez eljuttatott közleményében. A tájékoztatás szerint az értékesítési rendszerben lassulásokra lehet számítani június 17-én, pénteken 18 órától június 18-án, szombaton éjfélig.

Szombaton este 22 óra és éjfél között a NÚSZ határ menti értékesítési pontjain (Rajka és Hegyeshalom), valamint a szolgáltató M3-as autópálya 12-es kilométernél lévő ügyfélszolgálati irodájában is leáll az e-útdíj értékesítése. A viszonteladói értékesítési pontokon, a www.hu-go.hu oldalon, illetve mobil alkalmazással ebben az időszakban is lehet úthasználati jogosultságot váltani.

Mivel a karbantartási munkálatok ideje alatt részlegesen vagy egyáltalán nem lesz lehetőség HU-GO viszonylati jegyet váltani és egyenleget feltölteni, a szolgáltató azt javasolja, hogy az úthasználati jogosultságot elővételben vegyék meg még a karbantartás előtt a www.hu-go.hu weboldalon, a NÚSZ ügyfélszolgálati irodáiban, vagy viszonteladói partnereinél.

Díjköteles útszakaszra való felhajtáskor már rendelkezni kell érvényes jogosultsággal - hangsúlyozta tájékoztatójában a NÚSZ.

A karbantartás az e-matrica értékesítési rendszerre nem terjed ki - közölték.

Címkék: út, útdíj, fizetős, rendszer

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.