Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Március 19. 18:13, hétfő | Belföld
Forrás: Blikk

Szexmesternek hívták a letartóztatott tanárt diákjai?

Szexmesternek hívták a letartóztatott tanárt diákjai?

A gyanú szerint Szodoma és Gomora kapuját nyitotta meg diákjai előtt az a tanár, akit most kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítanak - írta a Blikk szerdai számában.

Kiskunhalasi Református Kollégium Szilády Áron Gimnáziumának magyar szakos oktatója körül akkor robbant ki a botrány, amikor fegyelmi eljárás indult ellene, amiért a kilencedikes osztályba járó egyik fiú nemi szervét megharapta társa. O. Adriánt (37) a rendőrség harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte.
-Sokan csodálkoznak, vajon miért került rács mögé a tanár, de a kétkedőknek tudniuk kéne, mik történtek a falak között. Az osztályfőnök titkos csoportot hozott létre a diákjaival, akár a Holt költők társasága az egykori mozifilmben. A különbség csak az, hogy a gyanú szerint a találkákon nem elismert költők műveit elevenítették fel, hanem féktelen szexuális fantáziálásukból szőttek históriákat – fogalmazott egy diák, aki pontosan tudja, miről szólt a tanár-diák „szövetség".

A Blikk úgy tudja, O. Adrián a Facebookon is létrehozott egy csoportot, amelynek tagja ő maga és egy tucat kamaszfiú volt. A virtuális társaság beszélgetéseit csakis a tagok láthatták, akik a botrány kipattanása után önként elmondták, hogy a párbeszédek csakis obszcén, nyomdafestéket nem tűrő témákról szóltak.
Az ügyet jól ismerő diák szerint a „szexmester" olyan tettekre biztatta tanítványait, amelyeknek például a fent említett intim baleset is a következménye lett.
Szexmesternek hívták a letartóztatott tanárt diákjai?

– Az érintett srácok sokat tudnánk mesélni erről a mocskos ügyről, de az biztos, hogy akkor vége lenne ennek a tanárnak – fogalmazott a diák.

A komoly vádakkal illetett tanár ügyvédje szerint túlzó ítélet volt O. Adriánt rácsok mögé dugni. – A gyanúsításban nem szerepelnek konk­rét esetek, csupán annyi, hogy a tanár szabados szexuális beszélgetéseket folytatott a diákokkal, valamint hogy italoztak – fogalmazott dr. Kastyák János. Mint kiderült, a tanár korábban sosem volt büntetve, ügyvédje fellebbezett.

– A középiskolából érkezett feljelentés az ügyészséghez. Ezután rendelt el az ügyészség nyomozást kiskorúak veszélyeztetése miatt. A rendőrség eddig húsz diákot hallgatott meg – mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.