Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Július 29. 12:02, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Szeptember 14-ig lehet ajánlásokat tenni a nemzet háziorvosa díjra

Szeptember 14-ig lehet ajánlásokat tenni a nemzet háziorvosa díjra

Szeptember 14-ig lehet ajánlásokat küldeni A nemzet háziorvosa pályázatra - mondta el a projekt vezetője hétfőn az M1 és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában.

B. Király Györgyi elmondta, az első körben történeteket várnak az orvosokról, amelyek az emberségéről, alázatáról, szolgálatkészségéről tanúskodnak. Határon túli praxisokra is lehet ajánlásokat beküldeni.

Zsűri választja ki a tíz magyarországi és tíz határon túli "toplistást", akikre két héten keresztül lehet szavazni. A szavazás október 5-én zárul, a díjátadó pedig a hónap végén lesz. A díjjal a példaértékű hivatástudatot, szolgálatot értékelik - ismertette.

A pályázat eddig az Év praxisa néven futott, idéntől azonban egységesen A nemzet háziorvosa elnevezéssel fut. Az ajánlásokat a program honlapján, a http://www.evpraxisa.hu oldalon lehet megtenni. A pályázatot idén kilencedik alkalommal írta ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.