Városlista
2021. augusztus 4, szerda - Domonkos

Hírek

2018. Június 15. 18:22, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Száguldozva menekült városon és falvakon keresztül az ittas autós

Száguldozva menekült városon és falvakon keresztül az ittas autós

Nagy sebességgel menekült, több közlekedési szabályt is megszegett az a kecskeméti férfi, akit végül csütörtök este elkaptak a rendőrök.

A Készenléti Rendőrség munkatársai június 14-én este ellenőrizni akartak Kecskeméten egy Nissan Almera személyautót. A sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, nagy sebességgel menekülni kezdett. A szolgálati kocsival - megkülönböztető fény- és hangjelzés együttes alkalmazásával - a járművet követni kezdték, amibe a Kecskeméti Rendőrkapitányság egységei is csatlakoztak. A Nissan a megyeszékhelyen és több településen is nagy sebességgel - több közlekedési szabályt megszegve - közlekedett. Végül Kecskeméten a Diófa utcában sikerült intézkedés alá vonni a sofőrt.

Az egyenruhások a 43 éves férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. Őt vér- és vizelet-mintavétel miatt előállították, és vezetői engedélyét is elvették.

Az ittas sofőrrel szemben a Kecskeméti Rendőrkapitányság indít büntetőeljárást.

Címkék: ittas, kecskemét, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 03. 16:04, kedd | Kék hírek

Letartóztattak két, migránsokat szállító embercsempészt

Huszonnégy illegális határátlépőt szállított Magyarországról Ausztria felé a múlt héten két Hollandiából érkezett férfit, letartóztatták őket - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség kedden közleményben az MTI-vel.

2021. Augusztus 02. 08:57, hétfő | Kék hírek

Négyszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Négyszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és a katonák péntek reggeltől hétfő reggelig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Július 30. 12:14, péntek | Kék hírek

Agyonütöttek egy felsőmocsoládi férfit

Halált okozó testi sértés miatt őrizetbe vettek egy 20 éves felsőmocsoládi férfit, aki kedden agyonütött egy 69 éves helyi lakost - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

2021. Július 23. 10:50, péntek | Kék hírek

Két városban is felfegyverkezve garázdálkodtak

A Bonyhádi és a Szekszárdi Rendőrkapitányság is büntetőeljárást indított.