Városlista
2021. július 31, szombat - Oszkár

Hírek

2012. Május 07. 07:25, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Vasárnapi Ász

Súlyos beteg a kiscsillag testvére

Súlyos beteg a kiscsillag testvére

A Csillag születik tehetségkutató versenyben fellépő Prügyi Duó fiatal énekese minden igyekezetével azon van, hogy tehermentesítse édesanyját, mivel testvére súlyos betegségben szenved.

-A testvérem Down-szindrómás, ami rányomja a bélyegét az egész családom életére. Állandó ellátásra szorul, mert nagyon súlyos az állapota. Kommunikálni sem nagyon tudunk vele, csak néhány szót ért meg. Édesanyám gondozza, aki a nap 24 órájában vele van, így csak apukám tud munkát vállalni. Nagyon nehéz körülmények között élünk, sokszor kell nélkülöznünk - mondja az Új Ásznak a Prügyi Duó énekese, Dósa Krisztián, akit beteg testvére miatt sosem csúfolták.

-Anyukám igyekszik elnyomni magában a fájdalmát, de én többször látom rajta, hogy vannak időszakok, amikor lelkileg kikészül. Ilyenkor próbálom megvigasztalni, jobb kedvre deríteni.

Vasánapi Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad