Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Október 05. 04:59, csütörtök | Sport
Forrás: mti

Storck szerint nincs veszítenivalónk Svájc ellen

Storck szerint nincs veszítenivalónk Svájc ellen

Bernd Storck szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatottnak nincs veszítenivalója szombaton, amikor a világbajnoki selejtezőcsoportot százszázalékos teljesítménnyel vezető Svájc vendége lesz.

"A keddi két edzés miatt most kissé fáradtak a játékosok, de jó úton vagyunk és szerencsére mindenki egészséges a keretben" - mondta a Liszt Ferenc repülőtéren elutazás előtt tartott szerdai sajtótájékoztatón a német szakember.

Storck kifejtette, ugyanolyan taktikailag fegyelmezett játékot vár a csapatától, mint amit szeptemberben az Európa-bajnok portugáloktól elszenvedett 1-0-s vereség alkalmával mutatott. Hozzátette, alaposan kielemezték a világranglistán hetedik helyen álló rivális előző két mérkőzését.

Ugrai Roland úgy vélte, a svájci csapat papíron esélyesebb, de a magyar válogatott korábban már bebizonyította, minden ellenféllel fel tudja venni a versenyt és akár nyerhet is.

"Nem feltartott kezekkel lépünk majd pályára" - jelentette ki a diósgyőri játékos, aki megtiszteltetésnek nevezte, hogy tagja lehet a csapatnak.

Ugrai kifejtette, hétfőn csak elővigyázatosságból nem edzett kisebb bokasérülése miatt, de ez biztosan nem akadályozza meg abban, hogy debütáljon a válogatottban.

A magyar válogatott nyolc forduló alatt tíz pontot gyűjtött, ezzel harmadik helyen áll a csoportban Svájc és Portugália mögött, de már nincs esélye előrelépni, így biztosan nem juthat ki a 2018-as, oroszországi világbajnokságra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.