Városlista
2021. augusztus 4, szerda - Domonkos

Hírek

2011. Október 13. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Stohl András már a börtönben is sztár

Stohl András már a börtönben is sztár

Ügyvédje személyében először fogadhatott látogatót a Kozma utcai börtönben nyolcadik napja raboskodó Stohl András.

Borosta nélkül, nagy örömmel fogadta dr. Ruttner Györgyöt, aki elmesélte, mivel telnek a sztár mozgalmasnak nem mondható mindennapjai.

- András nagyon megörült nekem, kezet fogtunk és barátilag megöleltük egymást - kezdte az Új Ásznak dr. Ruttner György. - A beszélgetésünk megtörte a most még eléggé unalmas mindennapjait, nagyon várja már, hogy dolgozhasson. Külseje nem tűnt nyúzottnak, hiszen a börtön rendje szerint mindennap borotválkozni kell. Miután nyugtáztam, hogy frissnek és jól ápoltnak néz ki, tájékoztattam a vele kapcsolatos, kint folyó ügyekről - tudta meg a napilap Stohl jogi képviselőjétől, aki a tíz hónapra elítélt színész-műsorvezető napirendjéről is beszámolt.

- Ahogy minden elítéltnek, így neki is nagyon nehéz megszoknia, hogy itt mindig az előírt programot kell csinálni. Reggel hatkor ébresztik, takarít, reggelizik, olvas, naplót ír, és a zárt láncú tévén nézi az adást. Azt mondta, az RTL Klub reggeli műsorát mindennap megnézi, és nagyon hiányoznak neki a kollégái. Magától értetődik, hogy a családja hiányától szenved a legjobban, a telefonok tartják benne a lelket: hároméves kislányával is többször beszélt már. Édesanyjának is telefonált, aki a felesége és lányai mellett szintén ott lesz az első látogatói között. Egyébként a börtönben mindenki barátságos vele, őrök és rabok is. Azt mondja, mosolyognak rá, bíztatják, odakiabálnak neki, hogy tartson ki, vagy kézjelekkel mutatják neki. Ez a kedvesség meg is hatotta Andrást. Könyvekre van szüksége, mert sok a szabadideje és rengeteget olvas. Az ennivalóra nem panaszkodott, az ágyon éppen elfér, de szerencsére tud aludni - mesélte dr. Ruttner György ügyvéd.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 03. 15:49, kedd | Bulvár

Hagyomány teremtő rendezvény Hajdúdorogon!

2021.07.24-én Hajdúdorogon egy nagyon szép környezetben került elsőként megrendezésre az Amatőr Strandfoci Bajnokság.

2021. Augusztus 03. 12:01, kedd | Bulvár

Újra lesz Sziget fesztivál jövőre

2022-ben visszatér a Sziget: a szervezők kedden bejelentették, hogy jövőre augusztus 10-től 15-ig várják a látogatókat az óbudai Hajógyári-szigetre.

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán