Városlista
2021. július 29, csütörtök - Márta

Hírek

2014. Április 29. 11:28, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

Lassan egy éves lesz Som-Balogh Edinának, a Barátok közt csinos színésznőjének kisfia, Noel. Az édesanya a fiával töltött minden percet ünnepként éli meg és élvezi, hogy babázhat.

A napirendjüket férjével Noelhez igazították, aki későn fekszik, de szerencsére reggel sokáig alszik.

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

„Nagyon jól érzem magam otthon. Imádom a kisfiamat, aki nem egy alkalommal a nap 24 órájában kisajátít magának. Már feláll egyedül, és lassan megteszi az első lépéseket is – meséli Edina – Noel igazi kis örökmozgó, aki mellett nem lehet pihenni” – mosolyog a büszke anyuka.

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

Edina és férje Krisztián nagyon szeret utazni. Az utóbbi egy évben, mióta háromtagú család lettek, nem tudtak elutazni hosszabb időre, mert Noel a nagymaminál sem maradt volna néhány óránál tovább. Így megvárták azt az időt, amikor a kisfiú akkora lesz, hogy gond nélkül útra kelhetnek együtt. A fiatal anyuka pedig kifejlesztette azt a technikát, amivel szinte minden vele kapcsolatos dolgot meg tud oldani az autóban.

„Amikor elindul az autó, Noel legtöbbször alszik vagy játszik - veszi át a szót az édesapa, Som Krisztián – Természetesen saját kis ülése van, amiből büszkén nézeget ki az ablakon. Most, hogy már majdnem egy éves, el mertünk vele indulni hosszabb távra is. A múlt héten Siklósra utaztunk, ahol a helyi négycsillagos szállodában pihentünk néhány napot.”

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

A kis család kedvence a mediterrán szálloda mellett található termálfürdő lett, ahol a fürdés után szaunáztak, relaxáltak, és masszázst is kipróbáltak. Mindent persze felváltva. A szülők kicsit tartottak attól, hogy fogja a kisfiúk fogadni az óriási medencéket és bele merészkedik-e a vízbe? Noelt ugyanis először vitték pancsolni. A kisfiú pedig úgy viselkedett, mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna a víz és az úszógumi.

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

„Imádta, ki sem akart jönni belőle. Amikor az apukája megmutatta neki, hogy hogyan kell fröcskölni a vizet, onnan nem volt megállás – nevet az édesanya.- már a gyerekcsúszdát is leste nagy szemeivel, de oda még nem mertem felengedni.
A kisfiú annyira fel volt dobódva, hogy a délutáni alvásról is megfeledkezett. Kipróbálta a játszóházat és egy kis dalmatát is kapott ajándékba, este viszont, szülei nagy meglepetésére, már 8 órakor kidőlt.

Som-Balogh Edináék először vitték vízbe kisfiúkat

„Jót tett a siklósi levegő Noelnek. Igazi kis vízi lény lett belőle. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen nyitott, érdeklődő kisfiunk van, aki nem fél semmitől.” - büszkélkedik Edina, aki elhatározta, hogy babaúszásra viszi kisfiát.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad