Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Június 02. 15:28, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Sokfelé esős lesz az első nyári hétvége

Sokfelé esős lesz az első nyári hétvége

Több-kevesebb napsütés mellett záporok, zivatarok és 25 Celsius-fok körüli maximumok várhatók az idei nyár első hétvégéjén

- derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.

Pénteken a hajnali pára- és ködfoltok feloszlása után sok helyen még kisüt a nap, de főleg északon már ekkor is lehetnek erősen felhős területek. A déli óráktól erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés is, és elszórtan záporok, zivatarok alakulnak ki. Helyenként felhőszakadás is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet 9 és 16, a legmagasabb hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul.

Szombaton a több-kevesebb napsütés mellett többfelé alakul ki zápor, zivatar. A leghidegebb órákban 11-17 fok lehet, nappal 22-27 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap a napos időszakok mellett gyakran lesz erősen felhős az ég, többfelé valószínű zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű. A nappali maximumok várhatóan 22 és 27 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

Címkék: eső, időjárás, nyár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.