Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Március 01. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Sikeres női vállalkozókat díjaztak

Sikeres női vállalkozókat díjaztak

Sikeres női vállalkozókat díjazott a Professional Women\'s Association (PWA) - Sikeres Nők Egyesülete, valamint a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány - közölte a SEED Alapítvány csütörtökön az MTI-vel.

A két szervezet pályázaton kereste 2018 legsikeresebb női vállalkozóját, legsikeresebb női vezetőjét és leginspirálóbb női sikertörténetét, a győzteseket héttagú zsűri választotta ki.

A legsikeresebb női vállalkozó Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője lett. A legsikeresebb női vezető címet Ónodi Ágnes, a Babahordozó Kft. vezetője nyerte el. A leginspirálóbb sikertörténet elismerésben Palya Bea énekes-dalszerző részesült.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.