Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Augusztus 10. 15:07, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Rosszul lett édesanyán és két kisgyereken segítettek a rendőrök az M6-oson

Rosszul lett édesanyán és két kisgyereken segítettek a rendőrök az M6-oson

A Paksi Autópálya Alosztály két egyenruhása az M6-os autópályán rosszul lett asszonyon és két gyermekén segített.

Kora délután riasztották a Paksi Autópálya Alosztály járőreit augusztus 9-én az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalára – a 127-es kilométerszelvény közelébe –, ahol egy autó félrehúzódott a leállósávba, mivel annak sofőrje – egy 41 éves nő – vezetés közben rosszul lett. Az asszony két gyermekével, egy 10 éves kisfiúval és egy négy hónapos kislánnyal utazott külföldre. A bajbajutottakhoz elsőként a paksi autópálya rendőrök, Kincses Kitti törzsőrmester, baleset-helyszínelő és Nagy József törzsőrmester, járőrvezető érkezett, akik rögtön segítettek.

A rendőrnő a két gyereket – édesanyjuk beleegyezésével – a szolgálati kocsiba vitte. Járőrtársa pedig a mentők kiérkezéséig a láthatóan rosszul levő nőt nyugtatta.
Rövid időn belül az Országos Mentőszolgálat munkatársai is megérkeztek, akik a 41 éves nőt kórházba szállították, a rendőrök pedig a két gyereket édesanyjuk után vitték.

Kincses Kitti és Nagy József a nagyszülők megérkezéséig ellátták és gondozták a bajba jutott asszony gyermekeit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.