Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Április 07. 11:15, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó:MTI/Komka Péter

Robbanás történt egy petőfibányai társasház felső emeletén

Robbanás történt egy petőfibányai társasház felső emeletén

Robbanás történt egy háromszintes társasház felső emeletén Petőfibányán, a balesetben egy ember megsérült - közölte a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő kedden az MTI-vel.

Nagy Csaba elmondta: az eddig ismeretlen okból bekövetkezett Liszt Ferenc utcai robbanásban az épület felső szintje teljesen megsemmisült.

A társasházat közel 50 embernek kellett elhagynia, egy eszméleténél lévő sérültet speciális eszközökkel a tűzoltók szabadítottak ki a romok alól, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

A szóvivő jelezte: a helyszínre Hatvanból és Gyöngyösről négy járművel közel húsz tűzoltó vonult ki. A robbanás körülményeinek felderítésére a hatóságok vizsgálatot indítanak, az épület állapotának felmérését pedig statikus szakember végzi el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.