Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Április 06. 14:17, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Rihanna óriási szerepre készül

Rihanna óriási szerepre készül

Nehéz követni a barbadosi énekesnő változásait, hiszen attól függően választ új frizurát magának nap mint nap, hogy éppen milyen a kedve. Most azonban, nem unaloműzésből festette feketére a haját, nagy feladat vár rá!

A 24 éves énekesnő volt már barna, fekete, vörös és szőke, de láttuk már hosszú, rövid, göndör és egyenes hajjal is. A napokban megint feketére váltott, és ha jobban megnézzük a képeket, eszünkbe juthat, kire szeretne hasonlítani.

Egy amerikai internetes portál értesülései szerint, hamarosan film készül a tragikusan elhunyt Whitney Houston életéről. Rihanna esélyes rá, hogy megkapja a díva szerepét. "Szeretnék egy igazi, nagyfilmben játszani. Egész életemben arra vágytam, hogy egy ilyen karaktert alakíthassak. Egyébként is az első dal, ami megmozgatta a szívem, Whitney nótája az I Will Always Love You volt. Ahányszor csak meghallgattam, éreztem, nekem énekelnem kell. Ez a dal sodort a show biznisz felé" - nyilatkozta az énekesnő, akire még hosszú út vár, hogy valóban a vászonra kerüljön. Nem elég a fekete hajfesték. Olyan nagy nevekkel kell még megküzdenie a lehetőségért, mint az Oscar-díjas Jennifer Hudson, aki szintén szívesen alakítaná Whitney Houston felejthetetlen karakterét a mozikban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.