Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Május 02. 14:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Rettegéséről vallott az RTL műsorvezetője

Rettegéséről vallott az RTL műsorvezetője

Lilu és Ördög Nóra ritkán vall magánéletéről, de most kivételt tettek az RTL Klub Reflektor magazinjával. Lilu félelmeiről, Nóra vágyairól beszélt.

Lilu elárulta, mitől rettegett az első élő műsor előtt. Azt mondja, a lépcsők és a magassarkú cipő együtt kihívás számára, attól tart, hogy lezuhan a lépcsőn. Éppen ezért nagyon örült annak, hogy Nóra megengedte neki, hogy a korlát felőli oldalon sétáljon le a beköszönéskor. Így szerencsére baleset nélkül megúszta a dolgot.

A műsorvezető azt is elárulta, hogy mióta megszületett a kisfia, viszonylag keveset jár tűsarkúban, így elszokott tőle. Ördög Nóra arról beszélt a Reflektor magazinban, milyen nő szeretett volna lenni.

Mint mondja, sokszor piszkálják a magassága miatt, főleg, ha tűsarkút visel. Pedig szerinte nem átlagon felüli ,175 centi. Azt sem titkolja, hogy ezzel szemben mindig nagyon szeretett volna egy pici, törékeny lány lenni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára