Városlista
2021. július 31, szombat - Oszkár

Hírek

2012. Május 05. 07:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Retteg az anyaságtól Bódi Sylvi

Retteg az anyaságtól Bódi Sylvi

A modell még nem érzi azt, hogy eljött volna az idő a gyermekvállalásra.

Bódi Sylvi még nem tervezi a családalapítást. A Budapesten járt Uwe Albrecht, német természetgyógyász kiderítette, a modell retteg az anyaságtól: tudatos oldalról ugyan nem fél, ám a tudatalattija szerint igencsak stresszel a babavárástól. "A szívem mélyén vágyom az anyaságra, de nem érzem azt, hogy ennek most van itt az ideje" - árulta el az Új Ásznak.

Állítja, anyaként felelősséggel tartozik, és sokkal jobban át kell gondolni mindent. Bár nem akar öreg anyuka lenni, 31 évesen azonban még nem érzi elérkezett az időt a gyermekvállalásra. "Tudni fogom, ha olyan férfival vagyok együtt, hogy azt érzem: ő a gyermek édesapja" - vallotta be a modell, aki leginkább egy kislányra vágyik, hogy továbbvigye az édesanyja és közte kialakult mély kapcsolatot.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad