Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Szeptember 25. 11:06, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Rendőrök lehetnek a fővárosi robbanás sérültjei

Rendőrök lehetnek a fővárosi robbanás sérültjei

Jelentős a rendőri készültség a szombat esti Teréz körúti robbanás körzetében, a környéket széles körben lezárták - jelentették az MTI tudósítói a helyszínről éjfél után.

A rendőrség a Teréz körutat teljes egészében lezárta az Oktogon és a Wesselényi utca között, és kordonokat emeltek a Király utcában is.

A BRFK mellett a rendőrségi tűzszerészek és a Készenléti Rendőrség egységeit is látni a körzetben.

Hivatalos tájékoztatást a rendőrség egyelőre nem adott.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi közleménye szerint az ismeretlen eredetű robbanás a Teréz körút és a Király utca kereszteződésében lévő egyik földszinti üzlethelyiségben következett be. Az elsődleges információk szerint két ember megsérült, a mentők kórházba szállították őket.

Az M1 aktuális csatorna tudósítója éjfél után arról számolt be, hogy információik szerint a sérültek rendőrök, és állapotuk súlyos.

Azóta ezt az információt a katasztrófavédelem és a rendőrség is megerősítette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.