Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Március 05. 16:46, hétfő | Helyi
Forrás: saját;szerző: Hné Hajni

Renáta folytatja!

Renáta folytatja!

Egy mányi lány, Greznár Renáta, a Blikk címlapján.

Aki lapozgatja a napi nyomtatott sajtót, annak ismerős lehetett egy arc, a nap szépe képen. Igen-igen! Ugyanis egy mányi lány, Greznár Renáta,a Blikk címlapján pózolt. Mert nevezett, és bekerült. Szerényen meséli, nem nagyképűen, 2005-ben Sütő Enikő modelliskolájában végzett, és a fotózás világában tervezi a jövőjét. Erejét a családjából, és a barátaiból meríti, és a biztos párkapcsolat is erősíti azon célját, hogy karrierjében elérjen valamit. Hogy sikeres legyen.

Mi kell ehhez:

-„már kiskoromban tudtam, hogy modell akarok lenni. Állandóan anyu ruháiban pózoltam. És ahogy nőttem, ez a vágyam csak erősödött. Jelentkeztem egy modelliskolába. Felvettek. Sikeresen, kitűnő eredménnyel vizsgáztam, és végeztem.”

A sikeresség titka ebben rejlik? Van benne igazság. Egy apró mányi lány bátor volt, mert, és nagyot álmodott. És sikereket tudhat maga mögött. Tavaly és idén februárban egy vezető napi média címlapján pózol. És mit tervez?
-„Munkát keresek. És szeretnék modellkedni.”

Renáta! Kívánjuk, teljesüljenek álmaid, és azt, hogy légy bátor, és érd el céljaid. A képeket látva nagy eséllyel álmodozhatsz!Sok sikert!

Persze mi is nyomon követjük életedet!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során