Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. December 03. 15:08, szombat | Sport
Forrás: mno.hu/sport.de

Reakciók az Eb-sorsolást követően

Reakciók az Eb-sorsolást követően

Legyen igazuk! Lássunk izgalmas Eb-t, kiegyenlített párharcokat, de azzal mi sem tudunk vitatkozni, hogy a B-csoport a legerősebb.

Joachim Löw, Németország szövetségi kapitánya:

„Örülök a torna miatt, függetlenül az ellenfelektől. Ha az ember Portugália, Hollandia és Dánia ellen kezd, tudja, hogy mindegyikük az első naptól kezdve összpontosítani fog. Úgy gondolom, hogy talán a mi csoportunk a legerősebb, a legérdekesebb és a legkiegyenlítettebb. Izgalmas párosítások nézünk elébe.”

Bert van Marwijk, Hollandia szövetségi kapitánya:

„Mindegyik csoportellenfelünk edzőjét láttam, és egyiküket sem láttam boldognak. Mindannyian egyetértettünk, ez a legnehezebb csoport. Az előny, hogy a játékosok és én is már most motiváltak vagyunk. Mindegyik ellenfelet ismerjük a múltból, Németországot közelebbről is.”

Morten Olsen, Dánia szövetségi kapitánya:

„Ez egy bombacsoport. Természetesen sok szempontból esélytelenek vagyunk, de reméljük, hogy a döntés a Németország elleni utolsó mérkőzésünkön a kezünkben lesz.”

Paulo Bento, Portugália szövetségi kapitánya:

„A legerősebb és a legkiegyensúlyozottabb csoportot kaptuk. Dánia a két legutóbbi selejtezősorozatban előttünk végzett. Hollandiának makulátlan volt a mérlege a selejtezőben, és a vb-n döntős volt. És Németország nyerte eddig a legtöbb Eb-t, valamint 2006 és 2010 között mindig elődöntőbe, vagy döntőbe bejutottak a legfontosabb tornákon. Nehéz dolgunk lesz, ha a negyeddöntőbe akarunk jutni.”

Cesare Prandelli, Olaszország szövetségi kapitánya:

„El akartam kerülni Trapattonit. Spanyolország nagyon erős, épp ezért mentálisan is fel kell készülnünk ellenük az első mérkőzésre.”

Giovanni Trapattoni, Írország szövetségi kapitánya:

„Ugyanazzal a mentalitással kell játszanunk, mint eddig, bizakodó vagyok. Ismerem Olaszországot, de minden meccs különbözik. A spanyolok nagyon erősek, de pillanatnyilag csak magunkra kell koncentrálnunk.”

Laurent Blanc, Franciaország szövetségi kapitánya:

„Jöhetett volna rosszabb, de ugyanakkor jobb is. Kerülhettünk volna akár Dánia helyzetébe a halálcsoportban.”

Vicente del Bosque, Spanyolország szövetségi kapitánya:

„A csoportunkban Olaszországgal egy nagy tekintélyű válogatottat kaptunk, valamint két csapatot, amelyek, szintén dominánsak voltak a selejtezők során. Először Olaszországgal játszunk, nagyon kemény együttes. A B-csoport tűnik a legerősebbnek, küzdelmes Európa-bajnokság lesz.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.