Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2021. Május 21. 08:37, péntek | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Rally: Ismét felemás érzések!

Rally: Ismét felemás érzések!

Gyakorlatilag megismétlődött a Boldogkő Rallye eredménye a Ritmus ASE által támogatott versenyzők számára.

Klausz Kristóf és Csányi Botond 5., Turán Frici-Bagaméri Laci pedig kiesett a versenyből pár első napi pontot megszerezve, de sokkal több volt ebben a versenyben is számukra, nagyon pechesek idén, pedig többet érdemelnének.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Nagyon örülök és büszke vagyok Klauszék teljesítményére, lépésről lépésre, nagyon okosan haladnak előre, mindig csak annyit kiadva, ami nagyobb kockázat nélkül benne van. Bár az eredményük ugyanaz, mint az előző versenyen, lényegesen kisebb különbséggel érték el azt, sokkal közelebb voltak az elsőkhöz. A Salgó Rallye-n szerintem már gyorsaságit is nyerhetnek, bár az is igaz, hogy az előttük végző versenyzők mind nagyon gyorsak, nehéz lesz eléjük kerülni, de ez a cél, ezért dolgozunk. Az autón elvégzett változtatások pozitívak voltak, így Kristóf is bátrabban tudott menni. Nehéz jósolni ebben az erős mezőnyben, de bízunk a srácokban!Turán Frici ismét bizonyította, hogy a leggyorsabb tud lenni a mezőnyben, a szerencse azonban nincs vele, pedig nagyon megérdemelné a győzelmet. Egy pici hiba és máris vége lett a versenynek, pedig az autónak semmi baja nem lett, csak nem tudott visszajönni az útra. Nagyon elszomorító a helyzet, pedig egyértelműen a bajnoki cím a cél, de több hiba már nem fér bel, az biztos. Az első verseny pontjai még nem véglegesek, ha azt megkapja, akkor még biztosan versenyben van a bajnoki címért, egyet ugye lehet minuszolni. A Korda Racing szerelői ismét remek munkát végeztek, minden autó tökéletes volt, köszönjük nekik.

Valamint a reklámpartnereinknek is köszönjük, reméljük ez az új, élőben közvetített gyorsaságik, kicsit még emelik a szeretett sportunk reklámárértékét!A Ritmus ASE együttműködő partnerei:
Multifilm SFX kft, CS-Process Kft, Sun&Fun Holidays , Hetech Trend Kft, VPT Caravan, Autóflex Kft, Krisped Kft, Multiprogres B.R. Kft, All4office kft, Droidx Kft, Sütödetech Kft, Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft, Villumen Kft, Aqua-Start Kft, Copy and More kft. , CATA, FALMEC, RIWAX

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:47, csütörtök | Sport

Magyar Nagydíj - Herendi sisakban versenyez Norris a Hungaroringen

Lando Norris teljesen egyedi, Herendi sisakban versenyez majd a hétvégén sorra kerülő 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjon.

2024. Július 17. 07:51, szerda | Sport

BL-selejtező - Walesi ellenfél vár a Ferencvárosra

A The New Saints lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.