Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Május 16. 12:36, szerda | Belföld
Forrás: mti - fotók: police.hu

Postásautót rabolt ki egy férfi Keszthelyen

Postásautót rabolt ki egy férfi Keszthelyen

Csomagszállító postásautóból lopott készpénzt egy férfi Keszthelyen, de a jármű vezetője tetten érte és szemtanúk segítségével visszatartotta - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.

A rendőrségre kedd délelőtt érkezett bejelentés arról, hogy Keszthelyen, az egyik áruház mögött parkoló csomagszállító postásautót egy férfi ki akart rabolni. A 35 éves elkövető a teherautó fülkéjéből ellopta az ott lévő készpénzt, de a jármű vezetője megzavarta és két, a segítségére siető szemtanúval megpróbálta visszatartani.

A gyanúsított rátámadt a férfiakra, dulakodni kezdtek, ennek során a postás nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrök helyszínre érkezésekor az elkövető megpróbált elmenekülni, futás közben pedig szétszórta az eltulajdonított készpénzt, de az egyenruhások pillanatok alatt elfogták.

A keszthelyi rendőrök a férfit őrizetbe vették és rablás megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.