Városlista
2021. december 7, kedd - Ambrus

Hírek

2012. Február 28. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Pert veszített Kovács Lázár

Pert veszített Kovács Lázár

Kovács Lázár nem nevelheti otthon házasságán kívül született kisfiát, de harmincezernél több gyerektartást sem tud fizetni.

Kovács Lázár ellen döntött a bíróság, aki feleségével közös gyermekei között nevelte volna fel a félrelépésből született kisfiút. A bíróság szerint az anyuka, Bíró Andrea oldalán biztosítottak a körülmények a gyermek fejlődéséhez, akinek most nagy kő zuhant le a szívéről, hogy nem veszik el tőle gyermekét. A fiatal nő már csak azt fájlalja, hogy Lázár nem látogatja közös fiúkat, valamint, hogy mindössze harmincezer forintos gyerektartást kap.

Ruttner György, a szakács ügyvédje szerint azért volt szükséges a tárgyalás, mert Kovács Lázár felelős apaként, hivatalos úton akart megbizonyosodni, hogy az anyukának van-e megfelelő munkahelye és lakása a gyermek neveléséhez. Nem is volt feltétlen cél a gyermek elszakítása az anyukától - mondta, akinek talán jobb helyen is van Andreánál, ha Lázár a kért ötvenezer forintos gyerektartást sem képes kigazdálkodni havonta.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 06. 14:06, hétfő | Bulvár

Koronavírussal fertőződtek meg egy állatkert vízilovai

Koronavírusos az antwerpeni állatkert két vízilova. Az állatok jól vannak, csak az orruk folyik, jelenleg karanténban vannak - írja a BBC hírportálja.

2021. December 05. 07:00, vasárnap | Bulvár

Könyv jelent meg a sakkszövetség száz évéről

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100. évfordulója alkalmából készült.

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.