Városlista
2022. január 20, csütörtök - Sebestyén

Hírek

2017. Május 09. 09:15, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Pecázás közben akadt a horogra az emberkereskedő futtató

Pecázás közben akadt a horogra az emberkereskedő futtató

A holland rendőrség körözte, a magyar pedig elkapta azt a 44 éves férfit, akit emberkereskedelemmel és kerítéssel gyanúsít a hatóság.

A holland hatóságok áprilisban keresték meg a magyar rendőrséget azzal, hogy segítsenek elfogni egy 44 éves férfit, akivel szemben emberkereskedelem és kerítés miatt bocsátottak ki európai elfogatóparancsot. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda célkörözési nyomozói haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést. A holland rendőröktől kapott adatok szerint H. József Hollandiában prostitúcióra kényszerített más személyeket, akik összesen 500 ezer eurót „kerestek”. Ebből naponta több mint 1000 eurót kellett leadniuk a körözött férfinak.

A magyar nyomozók megállapították, hogy a keresett személy Magyarországon tartózkodik. H. Józsefet május 7-én 16 órakor - horgászás közben - egy Székely község melletti víztározónál fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda célkörözési munkatársai. A férfit a rendőrök a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, Hollandiának történő átadásáról a későbbiekben dönt a bíróság.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 19. 16:05, szerda | Kék hírek

Óriási sebességgel hajtott be a körforgalomba egy autós

Felfüggesztett fogházbüntetést és járművezetéstől való eltiltást kért az ügyészség arra a férfira, aki tavaly csaknem 160 kilométerrel hajtott be egy balatonfőkajári körforgalomba, és emiatt balesetet szenvedett.

2022. Január 18. 08:00, kedd | Kék hírek

Emberölés áldozata lett egy december végén Budapesten eltűnt férfi

Gyilkosság áldozata lett egy 33 éves érdi férfi, akinek eltűnését édesapja január 5-én jelentette be; a tettes beismerő vallomást tett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitány-helyettese hétfőn.

2022. Január 17. 15:04, hétfő | Kék hírek

Több mint hétszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 773 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Január 17. 08:55, hétfő | Kék hírek

Láncfűrész, karó és balta is erőkerült családi perpatvaron

A rendőrök a két család tagjai ellen eljárást indítottak.