Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 18. 14:21, hétfő | Belföld
Forrás: OrientPress

Pályázat a használt családi házak energetikai korszerűsítésére

Pályázat a használt családi házak energetikai korszerűsítésére

1,6 milliárd forint keretösszegben ír ki pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ingatlanok komplex energetikai korszerűsítésre és új ingatlanok energiatakarékos kialakítására.

Az Új Széchenyi Terv keretében újraindul a használt családi házak épületenergetikai korszerűsítési programja. A zöld beruházási projekt keretében finanszírozott pályázati lehetőséget Bencsik János klíma- és energiaügyért felelős államtitkár nyilatkozata szerint magasabb szintű beltartalommal töltik meg.

A pályázat az utólagos hőszigetelés, az ablakok cseréje és a födémszigetelés mellett a teljes belső gépészet megújítására, a fűtési rendszer korszerűsítésére és a használati melegvíz előállítását szolgáló berendezések kiváltására ad keretet. Lehetőség szerint a megújuló energiatermelést biztosító eszközök beszerelése is igényelhető. A kiírás emellett az új építésű családi házak energiahatékony megvalósítását is biztosítja.

A pályázati ablakok megnyitása: 2011. augusztus 15.


OrientPress Hírügynökség

Címkék: pályázat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: