Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Augusztus 31. 17:04, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok

Októberben jön a Star Wars In Concert szupershow

Októberben jön a Star Wars In Concert szupershow

Három emelet magas kivetítőn jelenik meg a filmklasszikus

Egészen különleges kísérletnek lehetnek a részesei azok, akik 2018. október 16-án megnézik és meghallgatják a Star Wars in Concert, avagy a Star Wars: Egy új remény koncert- és filmshowt az Arénában.

A közép-európai turnén szereplő, Amerikában és az Egyesült Királyságban hatalmas közönségsikert arató produkció egyszerre kínál vizuális és akusztikai élményt.

lőbbiről az 1977-ben bemutatott filmklasszikus digitálisan teljesen felújított változata, valamint egy három emelet magas kivetítő gondoskodik, amely olyan módon mutatja meg az "úttörő" Csillagok háborúja filmet, ahogyan azt a legelvakultabb rajongók sem láthatták az elmúlt több mint 40 évben.

A 2007-es ráncfelvarrás után a film egy újabb vérfrissítésen esett át, hogy a XXI. század igényeknek maximálisan megfeleljen. A Halálcsillag és a Tatuin bolygó szinte a valóságban is megjelenik a három kamionnyi felszerelést követelő, kisebb épület nagyságú kivetítőn.

A kifinomult, mégis erőteljes zenei produkcióról a világhírű Prágai Filharmonikus Zenekar, valamint Cristophe Eliot karmester gondoskodik, ők szólaltatják meg John Williams örökéletű dallamait egy élő koncert keretében.

„Az Egy új remény a sorozat talán legikonikusabb filmje, amelyet minden rajongó ismer. Ez a produkció elsöprő hatású, ötvözi a látványvilágot a klasszikus zenével, a múltat a jövővel. Nem csoda, hogy eddig bármerre járt, mindenhol a székükbe szögezte a Csillagok háborúja rajongóit” - mondta el Oláh Zsuzsanna, a JVS Group Hungary kommunikációs- és marketing igazgatója.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára