Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Július 18. 21:21, csütörtök | Helyi
Forrás: http://www.bicske.hu

Nyár a Művelődési Központban

Nyár a Művelődési Központban

Itt a nyár, a gyerekek a régóta várt vakációjukat töltik, a Művelődési Központ legtöbb csoportja nyári szünetét tartja július és augusztus hónapokban, hogy aztán szeptemberben újult erővel térjenek vissza hozzánk.

A mozgás szerelmeseinek azonban nyáron sem kell lemondaniuk kedvenc testmozgásukról:

Keddenként 17 órától igazi ritmusos táncórák várnak azoknak, akik szeretik a különlegességet, a keleti hangulatot. A kezdőket, újrakezdőket és haladókat továbbra is várja Könczöl Szilvia hastánc oktató.

Csütörtökönként pedig a világ egyik legnépszerűbb sportját, a zumba fitnesst lehet kipróbálni a Művelődési Központban. Ez a mozgásforma egyesíti a latin ritmusokat a könnyen tanulható lépésekkel, mozdulatokkal, emellett pedig nem csak a test, hanem a lelked is felfrissül! A csoporthoz bármikor lehet csatlakozni.

A Magocska-dalocska gyermekklub is egész nyáron nyitva áll az örökmozgó babák és anyukáik előtt. Kerekesné Vincze Judit sok szeretettel hív mindenkit a klubba, a mondókák, altatók, ringatók, tapsoltatók mesés világába.

Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a Bicskei Egységes Művelődési Központ és Könyvtár tagintézményeiben július és augusztus hónapokban az alábbi nyitva tartási rend érvényes:

Nagy Károly Városi Könyvtár:

Július 28-ig és augusztus 21-től
Kedd – csütörtök: 10.00 – 18.00
Péntek: 9.00 – 18.00
Szombatonként a könyvtár zárva tart.

Július 29. – augusztus 20-ig
A könyvtár NYÁRI SZÜNET miatt ZÁRVA tart.

Petőfi Művelődési Központ:

Július és augusztus hónapban:
Hétfő: ZÁRVA
Kedd – csütörtök: 8.00 – 20.00
Péntek: 8.00 – 18.00
Szombat, vasárnap: rendezvények szerint

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.