Városlista
2021. december 7, kedd - Ambrus

Hírek

2012. Március 18. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu

Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu

Ügyvédje szerint egy esetleges börtönbüntetés halállal végződne a színész számára.

Dr. Ruttner György az Új Ásznak újra arról beszélt, hogy 75 ponton iratellenes az elsőfokú ítélet. Az ügyvéd éppen ezért felmentésre vagy hatályon kívül helyezésre számít a keddi tárgyaláson. Ellenkező eset szerinte halállal végződne. "A nyakamat merem tenni rá, hogy Damu Roland nem követte el a nemi erőszakot! Ő maga is bizakodóan tekint a keddi tárgyalási napra, akárcsak én. Ha mégis megtörténik a lehetetlen, és elítéleik, akkor azzal egyenesen a halálba küldik, átvitt és a szó szoros értelmében is. Roland nem élné túl, hogy ártatlanul kell bűnhödnie. Abból kiindulva, hogy az elsőfokú ítélet után az alkoholba menekült, elképzelhető, hogy megöli magát, vagy csak egyszerűen elenyészne a kétségbeeséstől, és ez okozná a végzetét" - mondta az Új Ásznak az ügyvéd.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 07. 17:02, kedd | Bulvár

Tizenöt kisbolygót neveztek el magyar személyiségekről

Tizenöt kisbolygót neveztek el magyar személyiségekről, csillagászokról, fizikusokról és más tudományágak művelőiről, köztük Karikó Katalinról

2021. December 06. 14:06, hétfő | Bulvár

Koronavírussal fertőződtek meg egy állatkert vízilovai

Koronavírusos az antwerpeni állatkert két vízilova. Az állatok jól vannak, csak az orruk folyik, jelenleg karanténban vannak - írja a BBC hírportálja.

2021. December 05. 07:00, vasárnap | Bulvár

Könyv jelent meg a sakkszövetség száz évéről

Bemutatták A magyar sakk arcképcsarnoka, Százéves a Magyar Sakkszövetség című könyvet, amely az 1921-ben alapított Magyar Sakkszövetség fennállásának 100. évfordulója alkalmából készült.

2021. December 03. 12:08, péntek | Bulvár

Másodfokon is pert nyert Meghan hercegnő

Másodfokon is megnyerte csütörtökön Meghan sussexi hercegnő a Mail on Sunday elleni sajtóperét.